11 év együttlét és két gyermek után összeházasodott Majka és Dundika. A rapper és párja augusztus végén mondták ki a boldogító igent, a páros pedig egy híres vidéki borászat 100 hektáros, a kíváncsi szemek elől elzárt birtokán kelt egybe. A lagzi részleteiről már korábban is írtunk, ám most újabb titkok láttak napvilágot a páros esküvőjéről.

Luxusautók sora

Egymás után érkeztek a luxusautók a szekszárdi borbirtokra. A sajtófotókat elnézve egyes celebek megpróbáltak felvágni, többet mutatni, mint amijük van. Kölcsönautókkal érkezhettek, hogy gazdagabbnak tűnjenek.

Hosszan tartó jó kapcsolat

Majkáék most a HOT! magazinnak beszéltek az esküvő eddig nem hallott részleteiről, a cikk pedig azzal indít, hogy az ózdi rapper elárulja, szerinte mit a hosszan tartó, jó kapcsolat titka: „Ez a kapcsolat megmaradt olyannak, mint a legelején, és erre nagyon büszke vagyok. Két fontos alappillére van egy jó szövetségnek: a kommunikáció és a szex. Hál’ Istennek nálunk mind a kettő a magi napig jól működik” – mondta kendőzetlen őszinteséggel az ózdi rapper, aki hozzátette: már az elején úgy szerették meg egymást, amilyenek valójában, s Hajni sem akarta őt megszelídíteni. A cikk ide kattintva folytatódik!

Fotó: Majka és Dundika – LikeNews-montázs