Igen gyakran nem is veszünk tudomást arról, hogy a minket körülvevő és a mindennapjainkat megkönnyítő eszközeink mennyire kényelmessé teszik az életünket. A ragasztószalagok például ma már nem hiányozhatnak a háztartásokból, az irodákból, de a szállítmányozó és a raktározó cégek polcairól sem.

Ezeket a többféle méretben és anyagból is gyártott kiváló cikkeket rengeteg feladathoz használhatjuk a javítástól a dekorációig, a kézműves tevékenységektől a professzionális folyamatok hatékonyabb és gyorsabb elvégzéséig.

Biztosan tapad és rögzít

A Relatív-A Kft. ragasztószalagok széles választékát kínálja webáruházában, amelyekkel remekül lehet csomagolni, lezárni sok mindent, de olykor még javítani is, ha éppen nincs kéznél a megfelelő szerszám.

A polipropilén alapanyagból gyártott, általános használatra javasolt termékek nagyon jó tapadási és rögzítési tulajdonságokkal rendelkeznek. Minden esetben nyugodtan megbízhatsz bennük te is, mert a velük lezárt dobozok vagy egyéb dolgok garantáltan nem fognak kinyílni, csak amikor te azt kifejezetten szeretnéd. Az extra erős ragasztási feladatokhoz pedig választhatod az extra erős kivitelű ragasztószalagot is.

Több, mint száz éves történelme van

A történelem során a ragasztószalagok valójában nagyon nagy változásokat hoztak az életünkbe. Az első ilyen terméket egy amerikai sebészorvosnak köszönhetjük. Richard Drew 1885-ben a kötözést “forradalmasította” egy, a maihoz hasonlító ragasztós felületű vászonszalaggal. Gumiarábikumba mártotta azt, ezzel pedig elérte, hogy nem mozdult el egykönnyen a sebről a kötés.

A maiakhoz hasonló ragasztószalagok tömeges előállítására azonban még a XX. század elejéig kellett várni. A piacra kerülést követően igen hamar felismerték az emberek, hogy milyen hasznos és praktikus segítséget kaptak, a különféle ragasztószalagok így nagyon hamar népszerűvé váltak.

A Relatív-A Kft. webáruházban beszerezhető akryl öntapadó ragasztószalagok gyártása azonban csak az 1950-es években indult. Ez egy polipropilén műanyag típus, amely az addig elterjedt papír- és vászonalaphoz képest sokkal erősebbnek és tartósabbnak bizonyult. Az sem volt mellékes szempont, hogy vízálló, így nedves környezetben is remekül lehetett használni. Nem csoda, hogy mára a polipropilén lett a leggyakrabban alkalmazott alapanyag a ragasztószalagok gyártásánál.

Sok feladathoz

A ragasztószalagokat kreatív gondolkodással és kis ügyességgel sokféle feladathoz lehet használni otthon, de a munkában is. Megjavíthatunk, díszíthetünk vagy elkészíthetünk a segítségükkel rengeteg mindent. Szinte minden iparág előszeretettel használ ragasztószalagokat termékek összeszereléséhez, csomagolásához, címkézéséhez. Az építőipar rögzítéshez és javításhoz is alkalmazza. Ha megbízható akryl ragasztószalagokra van szükséged, a Relatív-A Kft. webáruházában számos típust megvehetsz.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő az okmanytasak.shop oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.