Egy utazás mindig jelentős anyagi ráfordítással jár. Különösen igaz ez manapság, amikor folyamatos áremelkedésének lehetünk tanúi. Érdemes alaposan átgondolni, hogy mi az, amin spórolni tudunk a nyaralás alatt kezdve a kedvező árú reptéri parkolótól egészen az olcsó szállásig.

Spórolhatunk a reptéri parkolóval?

Számtalan olyan trükk és praktika van, amellyel sokat lehet faragni egy nyaralás költségvetésén. A Reptéri Parkoló Centrum reptéri parkolás szolgáltatása például nagyon kedvező árakkal rendelkezik, így bárki számára elérhető.

A repülőjegyen és a szálláson a foglalás kezdeti szakaszában tudunk sokat spórolni. Érdemes minél hamarabb, az utazás előtti kb. harmadik hónapban elintézni ezeket, így jelentős kedvezményekre tehetünk szert. 

Hogyan jussunk ki a reptérre?

A reptérre vezető út az esetek nagy többségében cseppet sem zökkenőmentes. Több módszer is létezik, amellyel megközelíthetjük a repülőgépet, lássuk hát, melyek azok. 

Az egyik leggyakrabban előforduló technika, hogy megkérjük valamelyik családtagunkat vagy barátunkat, hogy vigyen ki minket a reptérre. Ilyenkor hagyatkoznunk kell az illető megbízhatóságára és jóindulatára, ráadásul egy szívességgel is jövünk majd neki. Sokszor adódik kellemetlen helyzet abból, hogy nem szívesen vesznek ki miattunk egy szabadnapot, vagy egyszerűen csak tehernek érzik a sofőrködést. 

Ha Budapesten élünk, akkor opció lehet a tömegközlekedés is. A villamosok és a buszok azonban vonzzák a kiszámíthatatlan baleseteket, közlekedési fennakadásokat, ezért pontosan nem is tudjuk, mikor induljunk útnak, hogy időben célba érjünk. Amennyiben vidéken élünk, ez a megoldás szinte nem is teljesíthető, hiszen a kisebb falvakból, községekből csak szökőévben járnak a buszok Budapestre.

További lehetőségek is adódnak

Mivel olcsó nyaraláson törjük a fejünket, a taxi biztosan nem lehet jó választás. Bár rendkívül kényelmesnek ígérkezik ez a lehetőség, gondoljunk csak arra, hogy mennyi mindenre költhetjük azt az összeget, amit a sofőrnek adnánk. Egy-egy ilyen megmozdulás, főleg, ha vidékről utazunk; akár fedezheti egy napi ellátásunkat, ami valljuk be, nem kis összeg.

Okos megoldásnak ígérkezik a reptéri parkolás, hiszen ebben az esetben a saját gépjárművünkkel jutunk el a parkolóig. Nem kell feleslegesen szívességért könyörögnünk és teljesen stresszmentes lehet az indulás. A helyszínről a transzferjárat egyenesen a reptér bejáratáig visz minket, így a lehető leggyorsabban érhetjük el a kapukat. A visszaútnál sincs más dolgunk, mint telefonon jelezni az érkezésünket, és máris értünk jönnek.

Az őrzött parkoló miatt azon sem kell idegeskednünk, hogy a távollétünkben a kocsi megsérül, vagy feltörik, teljes nyugalomban telhet el a pihenés. Költséghatékony és kezdvező megoldás lehet akár egyedül, akár családdal utazunk, hiszen ha több fővel számolunk, a taxi és a tömegközlekedés ára jóval magasabb, ráadásul a szolgáltatás is sokkal kényelmetlenebb.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.