Brit színésznő, Naomie Ackie kapta Whitney Houston szerepét a díváról készülő életrajzi filmben – írta meg szerdán a BBC News.

A Bohém Rapszódiát is ő írta

Az I Wanna Dance With Somebody című film forgatókönyvét Anthony McCarten írja, aki a Freddie Mercuryról szóló Bohém rapszódia forgatókönyvét is jegyezte. 

Ő fogja a filmet rendezni

A filmet Stella Meghie (Minden, minden) rendezi majd.

Innen lehet ismerős

A 28 éves színésznő Naomi Ackie szerepelt a Star Wars: Skywalker kora című filmben és a Ki vagy, doki? című szériában is.

Ő lesz a producer

A 2012-ben fiatalon elhunyt hatszoros Emmy-díjas Whitney Houstonról szóló film egyik producere Clive Davis zenei mogul lesz, aki Houstonnal is dolgozott együtt.

Képes lesz eljátszani a néhai színésznőt

Hozzáfűzte, hogy miközben a dalok majd Whitney Houston páratlan hangján szólalnak meg, Ackie képes lesz eljátszani a néhai énekesnő-színésznőt, bemutatni tehetségét, valamint személyes küzdelmeit – írja az MTI.

2012-ben hunyt el

A világhírű énekesnő 2012 február 11-én hunyt el. A toxikológiai jelentés szerint difenhidramint, alprazolámot és ciklobenzaprint találtak a szervezetében.[5] A halála okaként a vényre kapható gyógyszerek és az alkohol interakcióját nevezték meg, mely nem szándékos halálesetet eredményezett.

Lánya is elhunyt

Houston lányát, Bobbi Kristinát három évvel később, 2015. január 31-én szintén egy fürdőkádban találták eszméletlenül; több hónapos kóma után 2015. július 26-án hunyt el.

Kiemelt kép: Whitney Houston

Forrás: Wikipédia