Tóth Gabi néhány perccel ezelőtt tett közzé közösségi oldalán egy szívbemarkoló fotót, melyből kiderült, hogy szeretett nagypapája elhunyt.

Még találkozhatott Hannarózával

Gabi szívszorító soraiból kiderült, hogy nagypapája éppen ma egy hónappal ezelőtt még tudott találkozni a kis Hannarózával, ez volt a dédipapa és a kicsi első, illetve utolsó találkozása.

A szív megszakad

„Megszakad a szívem papa. Úgy örülök, hogy pont ma egy hónapja megérinthetted Hannarózát! Annyira simogatott téged… lehet, hogy ő màr làtta rajtad, hogy indulnál… Ég veled papa! Köszönöm a csodálatos , önfeledt gyermekkort, amit adtál nekünk.” írja bejegyzésében az énekesnő.

A kis Hannaróza egy hónapja találkozott először a dédszüleivel

Gabi néhány héttel ezelőtt tett közzé arról egy fotót, amikor kislánya először találkozik a dédmajávával, minden bizonnyal ez volt az az alkalom, amikor a dédipapa is láthatta még a csöppséget.

Vera is búcsúzik

Gabi nővére, Tóth Vera is hosszabb posztban búcsúzik szeretett nagypapájuktól, a közösségi oldalán. „Amikor fiatalon elhagytad a tangóharmonikádat, nagyon rosszul érintett, mi megszereztük ugyanazt neked a 80.születésnapodra, bár csak a márka és az évjárat egyezett.. nem ugyanaz volt, amit anno fogtál, de mégis, nagyon örültél neki…Ha éltetek dolgos embert, a papa az volt, meg sem állt, míg tudott járni…” – írja posztjában Vera.

Számos tragédiát túlélt

Kibírt néhány tragédiát: Egy sújtóléget, négy stroke-ot, pár családtagot, világháborút, 56-ot, sok drámát… Drága nagypapánk, most jött a hír, pár órája elmentél…Jó utat…:-( Legyél ugyanolyan zsivány a túlvilágon, mint életedben a Földön”írja bejegyzésében az énekesnő.

Őszinte részvétünk az egész családnak!

Kiemelt kép: Tóth Gabi