Ha szeretnéd tudni, hogy mitől lesz még vonzóbb a szoláriumstúdiód, akkor érdemes a vendégköröddel és ismerőseikkel egy kérdőívet kitöltetni. Megismerheted így a szoláriumozási szokásaikat, azt, hogy mit preferálnak jobban és mit kevésbé. De arra is választ kaphatsz, hogy hogyan lendíhetnéd fel a forgalmadat még inkább. Ha készítesz egy ilyen felmérést, a csövekre mindenképp kérdezz rá! Ezek ugyanis fontos fokmérői lehetnek az elégedettségnek.

Prémium szolicsövekkel hatékonyabb eredmények

Elengedhetetlen, hogy a stúdiódban a csövek rendszeresen cserélve legyenek, amikor elérik az adott üzemórát. Emellett pedig azok típusa sem mindegy. Ha a te vendégköröd a prémium termékeket preferálja, akkor nézz körül a Hollandimpex Szolárium Nagykereskedés szoláriumcsövei között! Ezekkel még gyorsabb és tartósabb barnulást érhetnek el a hozzád járók.

Csőbrand és -típus: melyik legyen?

Szinte biztos, hogy elégedettek lesznek a vendégeid a Superbronz szoláriumcsövekkel és azok különféle modelljeivel. Ezek az egyik legmagasabb minőséget képviselik a piacon. Nem véletlenül. A legrégibb magyar brandről van szó, melynek a gyári üzemideje 800 óra.

Vannak közöttük mély- és gyorsbarnító típusok is. Előbbiek az érzékeny bőrűeknek javasoltak, illetve azoknak, akik még most kezdték a szoláriumozást. Utóbbiak pedig a haladók számára lehetnek ideálisak. Használatukkal tartósabb barnaság érhető el.

A Plus elnevezésű modell még hatékonyabban barnít, az Extreme Power és a Premium Extreme pedig szinte azonnali barna látvánnyal ajándékozza meg a használóját. Ezeknél a csöveknél ügyelni kell arra, hogy egymagában nem szerelhető be egy készülékbe sem. 

Bőrtípusokhoz csőtípusok

A bőrtípusokat 1-től akár 6-ig is lehet skálázni, de a szoláriumozásban az 1-4 intervallum a legelterjedtebb. Egy szoláriumstúdióban ezekkel az ismérvekkel képben kell lenni a recepciósnak is. Vegyük most sorra ezeket!

  • Az 1-es típusba azok tartoznak, akik fehér bőrűek, és nem tudnak lebarnulni csak leégni. Nekik nem is lehet csőtípust ajánlani, mert nem szoláriumozhatnak.
  • A 2-es azt a bőrt jelzi, amelyik némileg lebarnul ugyan, de nagyon érzékeny, ennek következtében könnyen le is ég. Ők mértékkel szoláriumozhatnak, és számukra jó választás lehet a Superbronz cső.
  • Azok, akik szép barnaságot tudnak szerezni, bátrabban szoláriumozhatnak! Az európaiak közel 80%-a ebbe a hármas kategóriába tartozik.
  • A 4-esbe azok a bőrtípusok sorolhatók, amelyek szinte soha nem égnek le. 

Jól látható, hogy a csöveknek óriási jelentősége van a szoláriumba járók szempontjából. Ha többféle csőtípussal is felszereljük a stúdiónkat, akkor mindenki megtalálja majd a számára megfelelőt.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a hollandimpexnagyker.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.