Király Linda néhány évvel ezelőtt tudta meg, hogy az agyalapi mirigyén található egy daganat, valamint ez az oka, hogy a hormonháztartása teljesen megzavarodott, így ezért küzdött sokáig a plusz kilókkal. Az énekesnő állapota javulni kezdett, ám a teljes gyógyulás még hosszú időbe telhet.

Nem engedi műteni

Linda úgy döntött, hogy a műtét helyett inkább a gyógyszeres kezelést választja, így próbálják a tumort zsugorítani, majd teljesen eltüntetni. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jobban van

Az elmúlt másfél évben az énekesnő több mint harminc kilót fogyott, valamint kiegyensúlyozottan él két kutyájával. Hamarosan a rajongók pedig musical szerepben is láthatják Lindát az Anyatigtrisek című musicalben.

Reméli hamarosan nem kell gyógyszereket szednie

Évekbe telhet, mire Linda teljesen meggyógyul és nem kell többé gyógyszereken élnie, ám ő szerencsére nagyon türelmesen és bizakodóan áll az egészhez. „Egy biztos, az utóbbi időben megtanultam, milyen türelmesnek lenni, ez komoly fejlődési folyamat számomra” – nyilatkozta a Blikknek Linda.

FRISS! Gyász: meghalt a népszerű magyar együttes frontembere

Gyakran jár orvoshoz

Linda a lapnak azt is elárulta, hogy a betegségével fél évente kell MRI-re járnia, orvoshoz pedig még sűrűbben jár, ugyanis a hormonjai könnyen kibillenhetnek az egyensúlyukból és ilyenkor a gyógyszerek adagolásán azonnal változtatni kell. Akár egy stresszesebb időszak, vagy alvásszegény életmód is nagyban hozzájárulhat a hormonok felborulásához. „Ezt az állapotot hetente figyelni kell! Elég egy olyan időszak, amikor kicsit megzuhanok vagy nem alszom jól. Az utóbbi időben volt ilyen, hiszen valljuk be, minden művészt megvisel, hogy nem tud dolgozni. Ilyenkor a testem figyelmeztet, de megtanultam észrevenni a jeleket, például a hajam hullását. Ebben az esetben irány az orvos, hogy beállítsuk a gyógyszert” – mondta Linda a Blikknek.

Ezért nem a műtétet választotta

Korábban az énekesnő azt nyilatkozta, hogy az operáció túl nagy kockázattal járna, valamint lehetséges, hogy akkor is egész életében hormonkészítményeken kellene élnie.

A koronavírus is ledöntötte

Tavaly év végén a LikeNews is beszámolt róla, hogy Linda is elkapta a koronavírust. Az énekesnő senkit nem engedett a közelébe, nehogy megfertőzzön bárkit is, így a kutyájával zárkózott be a lakásába.

Ezek voltak a tünetei

“Nem volt kellemes, az elején nem gondoltam, hogy ebből bármi lesz, pici migrénem volt, majd eltűnt az ízlelésem és a szaglásom. Pár nappal később egyszerűen levegőt nem kaptam olyan volt, mintha elefánt ülne a mellkasomon” – mondta Linda a Blikk műsorában.

14 napig volt beteg

“Szörnyű volt, 14 napig tartott. Lázam nem volt, de folyamatosan rázott a hideg. (…) Semmi energiám nem volt, tényleg nagyon rosszul voltam” – folytatta a kálváriáját Linda. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Király Linda TV2