Méltán népszerű választás ma már az okosóra, melyet magunknak, de akár ajándékba is megvásárolhatunk. Ha számodra nem vonzóak azok a tulajdonságok, amivel egy ilyen eszköz rendelkezik (ezt azért kétlem), akkor is biztos van a családban olyan, aki szívesen viselne egyet. 

Így kiváló választás lehet születésnapra, házassági évfordulóra, karácsonyra vagy bármilyen egyéb alkalomra. Ebben a cikkben segítünk neked, hogy lásd, mit is tudnak ezek a kiváló okoseszközök. 

Az okosóra nem csak praktikus, de szép is

Ha megnézed a CoolMobile.hu okosóra-kínálatát, biztos lehetsz benne, hogy megakad a szemed egy gyönyörű darabon. A designerek gondoskodtak róla, hogy számos típusból választhass, és biztos megtaláld azt, ami neked, illetve az ünnepeltnek igazán tetszik.

Legyen szó sportos vagy elegáns megjelenésről, nem kell lemondanod a legkiválóbb funkciókról. Az olyan okosórák, mint például a Samsung Galaxy Watch, számos kinézetben elérhetők, ezért biztos lesz olyan, ami stílusban abszolút megfelelő. Emellett az óraszámlapok cseréjét te magad is elvégezheted akár naponta, így e téren is teljes a szabadság!

Ha fontos az egészség és a fittség…

Talán a legtöbben azok vásárolnak okosórát, akiknek valamilyen sporttal kapcsolatos vagy egészségügyi funkcióra van szükségük. Ez nem véletlen! Mindkettőben nagyon erősek ezek a készülékek.

A fent említett Samsung okosórában például megtalálható a BioActive érzékelő, ami valós időben, folyamatos méréseket végez. Amellett, hogy kijelzi a vérnyomást, EKG-görbét is mutat. Ezek akár edzés közben is jól jöhetnek, de persze akkor is, ha nem érzed  jól magad. A mért adatokat természetesen megoszthatod a háziorvosoddal is, így közösen akár kiszűrhettek olyan problémákat is, amire addig nem gondoltatok.

De meg kell említeni az alvásfigyelés funkciót is, mely szintén sokak kedvence. Sokat segíthet nem csak a diagnosztizálásban, de abban is, hogy valóban minőségibb legyen az alvásunk.

Számos okosóra kínál olyan sportolást támogató funkciókat, melyekben előre megadhatjuk, hogy milyen mozgásformát végzünk, így még pontosabbak lesznek a mérések és becslések. Ha pedig többen is azonos gyártó készülékeit használjátok, akár közös versenyeket is szervezhettek.

Ha ezt a kiegészítőt használod, nagyon hasznos adatokkal fog szolgálni minden egyes edzésen. Köridők, sebesség, elégetett kalória, pulzus adatok, előrehaladás. Egy teljes, átfogó képet ad az eredményeinkről, ami nagyban segíti a célunk elérését, legyen az fogyás, erősítés vagy bármi egyéb. A legjobb partner a sporttevékenységek során!

Praktikus megoldások a hétköznapokban

A fent felsorolt számos kiváló lehetőség mellett a hétköznapokban is nagy segítségünkre lehet egy okosóra. Olyan kényelmi funkciókat találunk bennük, mint a zenelejátszás vezérlése, az üzenetek és értesítések kezelése vagy épp a vezeték nélküli (NFC-s) fizetés.

Sok esetben így már a telefonunkat sem kell elővennünk, ha valamit el szeretnénk intézni. Elég az amúgy is a csuklónkon lévő okosóránkhoz fordulnunk. Ugye most már megvan, hogy miért ez a lehető legjobb ajándék?

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.