Site icon LikeNews

Akár 20 nap elzárást is kaphat Demcsák Zsuzsa, mivel jogosítvány nélkül vezetett

Akár 20 nap elzárást is kaphat Demcsák Zsuzsa, amiért novemberben úgy vezetett autót, hogy már korábban bevonták a jogosítványát. A műsorvezető ellen eljárás indult.

Komoly bajban van Demcsák Zsuzsa, akit még november végén fotóztak le,  amint hároméves, ismételt eltiltása ellenére egy óbudai bevásárlóközpont melletti parkolóban vidáman a volán mögé pattant. Erről a LikeNews.hu ebben a cikkében írt.

A műsorvezető éppen úgy nem nyilatkozott a jól dokumentált szabálysértéséről, ahogyan júniusban sem, amikor szintén Óbudán kapcsolták le a járőrök, amint ittasan hajtott a buszsávban.

Éppen ennek az esetnek a kapcsán kapta az eltiltást illetve mellé a 700 ezer forintos pénzbüntetést.

A Ripost most megtudta, hogy hivatalnól eljárást indítottak ellene.

 „Nem ismerem a konkrét esetet, de azt bizonyosan mondhatom, hogy a szabálysértőnek nagy szerencséje volt, amiért nem egy rendőri intézkedésbe futott bele az eltiltás alatt. Akkor ugyanis biztosan őrizetbe vették volna és nagy valószínűséggel kapott volna a bírótól ötven, vagy akár hatvan nap elzárást, mint visszaeső. Ugyanakkor a sorozatos szabálysértések miatt így is komoly ítéletre számíthat a szabálysértési bírótól. Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik. Ez tulajdonképpen a bírótól függ, de az tudható, hogy nem annyira szeretik a visszaesőket. A szabálysértő már most jobban teszi, ha töri a fejét valami alapos indokon, mert az, hogy be kellett vásárolni, nem lesz elég…”- mondta egy közlekedési szakjogász.

Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa – Forrás: TV2

Exit mobile version