Akár 20 nap elzárást is kaphat Demcsák Zsuzsa, amiért novemberben úgy vezetett autót, hogy már korábban bevonták a jogosítványát. A műsorvezető ellen eljárás indult.

Komoly bajban van Demcsák Zsuzsa, akit még november végén fotóztak le,  amint hároméves, ismételt eltiltása ellenére egy óbudai bevásárlóközpont melletti parkolóban vidáman a volán mögé pattant. Erről a LikeNews.hu ebben a cikkében írt.

A műsorvezető éppen úgy nem nyilatkozott a jól dokumentált szabálysértéséről, ahogyan júniusban sem, amikor szintén Óbudán kapcsolták le a járőrök, amint ittasan hajtott a buszsávban.

Éppen ennek az esetnek a kapcsán kapta az eltiltást illetve mellé a 700 ezer forintos pénzbüntetést.

A Ripost most megtudta, hogy hivatalnól eljárást indítottak ellene.

 „Nem ismerem a konkrét esetet, de azt bizonyosan mondhatom, hogy a szabálysértőnek nagy szerencséje volt, amiért nem egy rendőri intézkedésbe futott bele az eltiltás alatt. Akkor ugyanis biztosan őrizetbe vették volna és nagy valószínűséggel kapott volna a bírótól ötven, vagy akár hatvan nap elzárást, mint visszaeső. Ugyanakkor a sorozatos szabálysértések miatt így is komoly ítéletre számíthat a szabálysértési bírótól. Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik. Ez tulajdonképpen a bírótól függ, de az tudható, hogy nem annyira szeretik a visszaesőket. A szabálysértő már most jobban teszi, ha töri a fejét valami alapos indokon, mert az, hogy be kellett vásárolni, nem lesz elég…”- mondta egy közlekedési szakjogász.

Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa – Forrás: TV2