Rengeteg embert felháborított Kylie Jenner valóságshow-sztár, Kim Kardashian húga. Jenner éppen karácsonyi bevásárlást tartott egy olyan üzletben, ahol rengeteg szőrmét árulnak, ám ekkor egy állatvédő csoport jelent meg az ajtó előtt. A dolog pikantériája, hogy a fiatal sztár többször is kiállt már az erdőtüzek és az állatvédelem mellett, de úgy tűnik a közösségi médiában mutatott törődése nem valóságos.

Beverly Hillsben történt az eset

Los Angeles városában, Beverly Hillsben készült elhagyni a sztár a Moncler nevezetű ruhaboltot, de az állatvédők útját állták, majd olyanokat kiabáltak neki, hogy „szégyen vagy”, „szörnyeteg vagy, valamint „az állatokat élve nyúzzák meg” – írja a Blikk.

Testőre segített neki

Kylie az autójába se tudott beszállni a tüntetők miatt, végül a testőre csinált helyet, hogy beszállhasson.

Alig tudtak elhajtani

Azonban Jennerék az autóval alig tudtak elhajtani, mert felháborodott állatvédők akkor is útjukat állták.

A videót itt tekinthetik meg

Többször támadták

Nem ez az első eset, hogy Jenner az állatvédők kereszttüzébe kerül, ugyanis korábban az Instagram-sztorijában úgy beszélt az ausztrál erdőtüzekről és a koalák pusztulásáról, hogy közben egy állatszőrrel borított lábbelit viselt.

Hamarosan véget ér a valóságshowjuk

Amerikában hamarosan véget ér a Keeping up with the Kardashians, 14 évig futott és mutatta be a Kardashian-Jenner klán botrányos életét.

Van egy kislánya

A 23 éves Kylie Jennernek egy kislánya van Stormi Webster.

2019-ben a világ legfiatalabb milliárdosa lett

Jenner 2019-ben a világ legfiatalabb milliárdosa lett, az általa alapított Kylie Cosmetics nevű cég a harmadik évében 2018-ban , már 360 millió dollárnyi kozmetikai portékát értékesített világszerte – írja az Index.

Kiemelt kép: Kylie Jenner