Ambrus Attila a Borsnak elárulta, hogy mivel makkegészséges különösebben nem tart a koronavírustól, de ennek ellenére hiányzik neki a régi élete, valamint az, hogy piacra járhasson, így hamarosan ő is jelentkezni fog az oltásért és amint lehetséges lesz beadatja magának.

Nem kapta el a vírust

A Viszkis az elmúlt egy évben nagyon sok emberrel találkozott, de szerencsére sehol sem kapta el a betegséget.

„A vírussal úgy vagyok, hogy az elmúlt egy évben rengeteg emberrel találkoztam, vásárokon például, ahol közös fotózás volt, mégsem kaptam el, pedig napi 100 emberrel biztos kontakt­ban voltam. Szerencsém volt, vagy az alkohol mentett meg, ezt nem tudom” – árulta el Ambrus a lapnak.

Nem fog tolongani

A Viszkis azt is elmondta, hogy tolongani azonban nem fog a vakcináért, de szeretné ha az élete visszakerülne a régi kerékvágásba és szabadon mehetne vásárba, utazni, így a családjával együtt úgy döntöttek, hogy befogják adatni maguknak a koronavírus elleni védőoltást.

Hálás a munkájáért

Ambrusnak karácsony előtt rengeteg munkája volt, így a fáradalmakat az ünnep alatt aludta ki. Elmondása szerint utoljára a börtönben aludt ennyire sokat, ám nem panaszkodik, mert hálás, hogy legalább neki még van munkája.

Nemrégiben a Farm VIP műsorában láthatták a nézők

Ambrus Attila is szerepelt a legutóbbi Farm VIP című műsorban, ahol Horváth Éva ellen maradt alul a játékban. Mindkét játékos 4-4 levelet kapott, így ők párbajoztak. Ambrus és Horváth egy logikai feladatban mérték össze a tudásukat, de a modellnek sikerült felülkerekednie a versenyben. Ambrus Attilának kellett távoznia.

Az egyik játékos megsiratta

Novák Zalán megsiratta Ambrus Attila távozását.

A Szájer botrányról is megszólalt

Szájer József meneküléséről Ambrus Attila, vagyis a Viszkis szólalt meg a Blikknek, annak apropóján, hogy ő maga is volt hasonló szituációban, ugyanis annak idején kísértetiesen hasonló módon szökött meg a rendőrség épületéből. Egy harmadik emeleti ablakból ereszkedett le egy maga készítette hágcsón, ám végül öt métert esett.

Az ember ösztönlény

– Nagyon sok embernél előjön a csőlátás, ha kritikus helyzetbe kerül. Én azért voltam jó bankrabló, mert a legveszélyesebb szituációkban is megőriztem a periférikus látásomat. Az ember ösztönlény, a nagy többség, ha stresszhelyzetbe kerül, hajlamos irracionális döntést hozni – kezdte Ambrus a lapnak.

Kiemelt kép: Ambrus Attila