A nem mindennapi esetről az Országos Mentőszolgálat számolt be közösségi média oldalán, a gyermek és édesanyja is remekül vannak.

A 85-ös főút szélén segítettek egy kismamának megszülni a mentősök Győr-Moson-Sopron megyében – olvasható a mentősök közösségi média oldalán.

Ahogy azt a bejegyzésükben írják az életmentők, a második terhességének végén járt az a Győr-Moson-Sopron megyei kismama, aki sűrűsödő fájásai miatt kérte a mentők gyors segítségét.

A téti mentősök érkeztek elsőnek és a riasztásuk után már perceken belül helyszínre értek, majd a vizsgálatok után kórházba indultak a vajúdó anyukával.

Akárcsak ahogy az gyakran hollywood-i vígjátékokban látható a kismama fájásai egyre gyakoribbá váltak a mentőbe, így a szakemberek Kóny és Enese közt megállni kényszerültek.

Az út szélén árválkodó mentőautóhoz hamarosan a Csornai Mentőállomás esetkocsija is csatlakozott és a két egység pillanatok alatt egészséges kislányt segíthetett világra.

A babát és mamát ellátása után stabil állapotban szállíthatták kórházba.

A mentősök posztjukban az újszülöttnek boldog, egészséges életet kívánnak, a mentésben résztvevő kollégáiknak pedig gratulálnak.

Kiemelt kép: mentőautó – Forrás: LikeNews.hu