Szüleit is megkérdezte, nem titkolnak-e előtte valamit, amikor meglátta hasonmását a 23 éves énekesnő, ugyanis a néhány évvel fiatalabb Vanessa a megszólalásig hasonlít Radics Gigire.

A két Lotti óta valószínűleg nincs olyan ember, aki ne játszott volna el a gondolattal, hogy valahol a világban lehet, hogy van egy ikertestvére. A tudomány pedig mára határozottan állítja, hogy a földön mindenkinek megvan nem is egy, hanem hét kiköpött mása, persze ez esetben nem vérrokonságról, csak génállomány nagyfo­kú egyformaságáról beszélhetünk. De ha­sonmásaink amilyen távol – akár a világ másik pontján is lehetnek, s so­sem találkozunk össze –, úgy lakhatnak egész kö­zel is hozzánk, ahogy ez Radics Gigivel is megesett.

Történt ugyanis, hogy a TikTokot lapozgatva egy ismerős arcra lettünk figyelmesek, a furcsa csak az volt, hogy az első pil­lantás­ra Radics Giginek vélt hölgy a videójában nem énekelt, s pocakja sem volt. Hamar rá­jöttünk, hogy bár még a beszédhangja is Gigire hajaz, ő mégsem az épp várandós, aranytorkú énekesnőnk.

https://www.tiktok.com/@frgvanessza/video/6841900963570142469?referer_url=http%3A%2F%2Fwww.borsonline.hu%2Fceleb%2Fmegtalaltak-radics-gigi-hasonmasat-video%2F204108&referer_video_id=6841900963570142469

– Már nem lep meg, évek óta a kommentjeim, üzeneteim 80 százaléka arról szól, hogy azt kérdezik, én a Gigi vagyok-e, vagy hogy ikrek vagyunk-e, csak nem tudunk róla? – kezdte a Borsnak Vanessza, akit már az utcán is kevertek össze a gyönyörű énekesnővel.

– Autogramot még nem kértek, de étteremben például már ke­vertek össze vele. De ennél volt viccesebb is, amikor apukám barátai megkérdezték, mióta ekkora Gigi-rajongó, hogy még a háttérképe is ő, mire édesapám közölte, hogy az én vagyok – nevetett fel az egyébként három évvel fiatalabb Gigi-alterego, aki abszolút bóknak veszi, hogy az énekesnőhöz hasonlítják. Ő maga is nagyon szépnek tartja Gigit és szívesen találkozna is vele. Főleg, hogy hamarosan nemcsak a külsejükben, az életükben is párhuzam lesz, hiszen az énekesnő ősszel életet ad első gyermekének, Bella Szófiának, Va­nessza pedig már boldog anyukája hároméves csemetéjének, akinek ő szintén a Bella nevet adta.

– Nagyon érdekes ez a hasonlóság, biztos, ami biztos, azért megkérdeztem a szüleimet, nem maradtam-e le valamiről? – nevetett fel viccesen Gigi. De nem. Egyébként már volt hasonló eset, hogy valakivel nagyon hajaztunk egymásra, szóval biztos van benne valami, hogy mindenkinek megvan a mása – tette hozzá az énekesnő, aki bár kétségkívül sok mindenben hasonlít Vanesszára, de az énekhangjában azért nem. Vanessza ugyanis egyáltalán nem tud énekelni.