Bemutatta barátainak Marsi Anikó új párját. A TV2 műsorvezetője Gáborral jelent meg egy születésnapi partin. A szerelmesek szinte egész este ölelgették egymást.

Szétköltözött a házaspár

Júniusban költözött szét Marsi Anikó és Palik László. Az Exatlon műsorvezetője dominikai forgatásáról vissztérve már nem közös otthonukba ment, hanem egy másik budai lakásba kezdte újra magyarországi életét.

Fiai is elköltöztek

Anikó ismerősei szerint a szétválás nagyon megviselte a Tények műsorvezetőjét. Két fia vele maradt, de néhány hete az is kiderült, hogy most már ők is édesapjukkal élnek együtt.

Szulák Andrea volt párja lett az új szerelme

Július közepét pedig az is kiderült, hogy Anikó már nem magányosan tölt hétköznapjait. Új párja pedig nem más, mint Szulák Andrea kislányának édesapja.

Agócs Judit lett az új párja

Gábor, miután szakított Szulák Andreával, Agócs Judit színésznő volt a férfi új választottja. A kapcsolatuk azonban nem tartott sokáig, 2016 tavaszán hirtelen szakítottak, noha az akkor negyvenkét éves színésznő már a szíve alatt hordta közös gyermeküket, akinek késő ősszel életet is adott.

Bemutatta barátainak

Most azt írja a Blikk, hogy már nyilvános helyen is megjelenik Marsi Anikó új párjával. A szerelmesek a hétvégén egy születésnapi partin jelentek meg együtt. Anikó egyik régi barátja hívta meg a buliba a párt. A TV2 műsorvezetője már a baráti társaságának is bemutatta Gábort.

Felhőtlen boldogság

A fotókat a lap egyik olvasója küldte a Blikknek, jól látszik, hogy Anikó és Gábor boldogan beszélgetnek és iszogatnak a partin. A fotókat ide kattintva tudod megnézni.

Korábban is együtt jártak

„Fiatakori szerelem az övék, annak idején együtt jártak, akkor is nagy volt a szerelem. Most, hogy mindketten szinglik, újból egymásra találtak. Igazi mesébe illő történet az övék. Hónapokkal előre terveznek. Minden szabadidejüket együtt töltik. Gábor erős támasza Anikónak. Szeretnének elbújni a világ szeme elől, és néhány napot eltölteni egy tengerparti helyen. Ráadásul nem is kettecskén, úgy tudom, Anikó azt szeretné, ha tinédzserfiai is velük tartanának a nyaralásra” – mondta a Story Magazinnak Anikó egyik ismerőse.

16 éve házasodtak össze

Palik és Marsi 2005 októberében házasodott össze. Két fiuk van, Vilmos az esküvőjük után egy évvel, Vince pedig 2009-ben született.

Külföldön éltek

A házaspár több évig külföldön élt. Ausztráliától Mallorcáig több helyen is megfordultak. Akkoriban azt mondták, hogy idősebb fiúknak légzőszervi betegsége van, emiatt költöznek mindig tengerpartra.

A TV2-n tért vissza

Gyermekei születése után Marsi Anikó feladta tévés karrierét és csak családjának élt. 2016-ban tért vissza a képernyőre a Tények egyik háziasszonyaként.