A legendás hazai rockzenekar közösségi média oldalán ösztönzi rajongóit, hogy küldjenek rövid jókívánságokat Benkő Lászlónak.

Az egyik legismertebb hazai zenekar tagjáról a 77 éves Benkő Lászlóról sajnos régóta lehetett tudni hogy daganatos betegséggel küzd, erről a LikeNews.hu is beszámolt többször.

Nemrégiben álhírek is megjelentek róla, melyben halálhírét keltették, de reméljük igaz lesz a mondás és sokáig él, akinek halálhírét keltik.

A népszerű zenész és dalszerző a A Blikknek azt mondta, bízik a gyógyulásban, és szeretne minél hamarabb színpadra állni.

A művészt támogatja felépülésében zenekara is, akik egy különleges, ám mégis nagyszerű kezdeményezést indítottak el.

Arra kérik rajongókat a rutinos rockerek, hogy küldjenek rövid, videós üzenetet társuk számára, amihez egy e-mail címet is megadtak. Úgy gondolják a zenekar tagjai, hogy most a szeretet, a pozitív gondolatok segíthetnek rajta a legtöbbet!

Omegások a Föld kerekén! – kezdődik a poszt.

„Most van itt az ideje, hogy mindannyian, akik szeretnénk Benkő Lacit mielőbb biztonságban tudni, kifejezzük szeretetünket, bátorítsuk és erőt adjunk neki. Pontosan erre van szüksége, hogy érezze a rajongók, ismerősök, barátok ezreinek szeretetét. Arra invitálunk mindenkit, aki üzenni szeretne Benkő Lacinak, hogy küldjön egy rövid videót erre a címre: [email protected]

Kiemelt kép: Benkő László – Forrás: youtube