A LikeNews is beszámolt róla, hogy harminc év után szakított Pásztor Anna és gyermekei apja Balázs. A páros a különválás ellenére együtt tölti az ünnepeket.

Erősnek tűnik, de a háttérben kemény dolgokat élt meg

Anna egyébként a Dancing with the Stars műsora alatt a közönség számára mindvégig erősnek és mosolygósnak tűnt, azonban az énekesnő nemrégiben élete legnehezebb szakaszán ment keresztül, ugyanis szakított kedvesével és gyermekei apával, Galotti Balázzsal.

Közel 30 évig voltak együtt

– Nagyon szomorú dolog ez egy család életében, így a miénkben is az volt, amikor különváltak az útjaink hónapokkal ezelőtt. Volt majdnem harminc csodálatos évünk, amit nem szeretnénk megtagadni. Szomorú, amikor két ember ennyi idő után szakít. Mivel vagyunk annyira intelligensek és szerettük egymást, ezért jóban maradtunk – árulta el Pásztor Anna, a lapnak, illetve arról is beszélt, hogy természetesen a gyerekeket közösen nevelik továbbra is.

A gyerekek örökre összekötik őket

– Minket a két gyermekünk örökre összeköt, és szerettük volna a különválásunkat úgy intézni, hogy ők a lehető legkevésbé sérüljenek. Minden velük kapcsolatos dolgot megbeszélünk és számos alkalommal programokat is csinálunk együtt, de természetesen ez a helyzet soha nem egyszerű és nem fájdalommentes – mondta a Blikknek néhány hete az énekesnő.

Nem hibáztatják egymást

– Ahogy egy kapcsolatért is ketten felelősek, addig a vége is két emberen múlik, egyszerűen így alakult. Nem akarunk egymásban hibát keresni, mert nincs – árulta el Anna.

Ugyanolyanok lesznek az ünnepek mint eddig

Anna Borsnak elárulta, hogy az idei évben nem sokban fognak különbözni az ünnepek az eddigiektől, ugyanis most is együtt fogják tölteni a volt párjával és két közös gyermekükkel.

„A karácsonyi menet is körülbelül ugyanaz lesz, mint az elmúlt években: én feldíszítem a fát, aztán, amikor a nagy díszek fent vannak, a déditől örökölt, maroknyi apró díszt a gyerekek akaszthatják a fára” – nyilatkozta Anna a Borsnak.

Családlátogatásra is mennek

Az énekesnő és családja karácsony első napján fog rokonlátogatásra indulni, először Ópusztaszerre mennek, majd Dabasra az édesanyjához.

A zenekarával is karácsonyoznak

„27-én pedig egy különleges feladat vár ránk: ahogy minden évben, így most is összejövünk a zenekarral, mindenki hozza otthonról a maradék kajákat, és egy jót zenélünk, amit élőben nézhetnek azok, akik magányosak vagy csak szeretik a zenénket. Idén Tóth Vera barátnőm faházikójára vigyázok, és úgy döntöttünk, Veránál lesz a buli, onnan jelentkezik be a zenekar élőben, és ott is alszunk mindannyian. Már na­gyon várom” – folytatta Anna a lapnak.

Új klipjében is Köcse Györggyel táncol

Anna és Köcse György a táncosműsorban nem tudták előadni az utolsó táncukat, miután a harmadik helyen végeztek, így a zenekar legújabb klipjében a Nagyon hagyom című slágerre eltáncolták.

Kiemelt kép: Pásztor Anna