Beperelte Orosz Bernadettet volt barátja, aki korábban többször is bántalmazta, majd legutóbb félholtra verte. A férfi azt sérelmezi, hogy volt társa a teljes nevét kiírta a Facebookra.

Orosz Bernadettet még novemberben verte félholtra korábbi barátja egy osztálytalálkozón. A hatgyermekes anya rettenetes sérüléseket szenvedett, és halálfélelmében a bíróság, illetve a média elé vitte az ügyet, hogy ott kapjon segítséget.

Az esetről a LikeNews.hu cikkeit ide kattintva tudod elérni.

Most kiderült, hogy Bernadett exe ötmillió forintra perelte a nőt személyiségi jogai megsértése miatt. Mindezt tette Bernadett első levelére hivatkozva, amelyben a nő a teljes nevét használta a segélykérésekor. Bernadett csak később, két nappal a levél megírása után javította át a vezetéknevét K.-ra.

A férfi azért követel kártérítést, mert szerinte sérültek a személyiségi jogai akkor, amikor Orosz Bernadett a verést követő decemberi segélykérő-posztjában megnevezte őt.

„Nonszensz, de a jog eszközt ad a bántalmazók kezébe” – így kommentelte Orosz Bernadett az Indexnek az ügyet.  A hatgyermekes anya azt is elmondta az Indexnek, hogy amikor tavaly decemberben a Facebookon beszámolt a bántalmazásról, nemcsak a volt barátját említette meg név szerint, hanem a férfi másik barátnőjét is megnevezte. Figyelmeztetni akarta ugyanis a másik nőt is arra, hogy mennyire veszélyesnek tartja a volt párját. A katonaságtól azóta elbocsájtott férfi másik barátnője már decemberben megkereste Orosz Bernadettet, amiért a Facebook-posztban szerepelt a neve, sőt, pénzt is követelt tőle. Orosz ezért most azt gyanítja, azért perelte most be a korábbi katonatiszt, mert a másik nő ügyéből tavaly végül semmi nem lett. 

Kiemelt kép: Orosz Bernadett – Forrás: TV2