Bevásárlókocsiból lopták el egy vásárló táskáját ismeretlenek egy kőbányai üzletben. A két nő a lopott bánkkártyákkal pénzt is megpróbált felvenni. Keresi őket a rendőrség.

Egy nap alatt kétszer is lopott Budapesten két nő. Először augusztus 14-én 10 óra 45 perc körül elloptak egy bevásárlókocsiban hagyott táskát egy kőbányai üzletből, majd a táskában lévő bankkártyával pénzt próbáltak meg felvenni egy bankautomatából. 

Az alábbi videón jól látható, ahogyan a tolvaj kilesi, hogy mikor nem figyel a vásárló, majd gátlástalanul kiemeli a táskáját a bevásárlókocsiból.

A két nő ezt követően még aznap, 14 óra körül ellopott egy pénztárcát is az egyik X. kerületi áruházból, majd a pénztárcában lévő bankkártyával egy bankautomatánál pénzt vettek fel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható nőket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

Kiemelt kép: police.hu