A Budajenőn élő Pataky Attila, ez Edda frontembere 70 éves lett. Felesége, Nyikovics Orsolya meglepetéspartit szervezett, a vendégek titokban érkeztek hozzájuk. Amikor az énekes hazaért ledöbbent a meglepetéstől, amikor belépett a házba. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Pataky Attila felesége titokban igazi meglepetéspartit szervezett a szerelmének. A fedősztori az volt, hogy aznap az Eddának fellépése lesz Budakeszin. A parit délutánján elküldte Attilát egy barátjával inget venni a fővárosba. Ezalatt a titokban megszervezett vendégsereg megérkezett Budajenőre Patakyék házába és csendben várták az ünnepeltet.

Amikor belépett az Edda énekese a nappaliba ledöbbent, a képek tanulsága szerint, elérzékenyült és nagyon meghatódott. A kemény rocker a könnyeivel küzdött.

„Nekem még soha sem volt születésnapi meglepetésbulim” – mondta Pataky Attila az RTL Klub Fókusz riporterének, majd hozzátette: „Olyan varázslatos ügyességgel oldotta ezt meg Orsika, a feleségem, hogy az elmondhatatlan”.

Miután megkapta az ünnepelt az ajándékokat, kicsit átírva elénekelték neki a legendás dalát: „A kör közepén állsz most, körbevesznek jó barátok, körbe vesznek jó barátok mert sok van.” – énekelte a nappaliban álló 40-50 ember.

Pataky Attila azt is elmondta, hogy most már érti miért voltak olyan boldogok azok, akiknek ő volt a meglepetésvendége egy szülinapon vagy egy lakodalomban. „Ilyenkor legszívesebben egy jót bőgni lehet a boldogságtól, mert tolulnak fel az érzelmek” – mondta a rocker.

Az énekes arról is beszélt, hogy tavaly a Covid miatt kórházba került, nagyon beteg volt. Mint fogalmazott „Egy időkapu megnyílt előttem, de a rajongóim, az Edda rajongóinak a szeretete visszahúzott” – mondta az énekes.

Felesége, Nyikovics Orsolya azt mondta Pataky Attiláról, hogy a tapasztalata szerint 140 éves lehetne, de a fizikai állóképessége és az alapján, hogyan tombol a színpadon, azt egy 40 éves is megirigyelné.

Pataky Attila elárulta: nem tervezi a visszavonulást. Bevallása szerint 50 évesnek érzi magát és amíg jó a hangja, és adni tud az embereknek szívesen felmegy a színpadra.

Kattints ide, és nézd meg te is a videót!

Kiemelt kép forrása: RTL KLUB