Szerelme és kislánya gyászolja azt a 31 éves nőt, aki borzalmas balesetben halt meg vasárnap Nyíregyházán. Henrietta abban az autóban utazott, amely egy mentővel ütközött az egyik kereszteződésben.

A tragédia Nyíregyházán, a Pazonyi út és a Törzs utca lámpás kereszteződésében történt, miután a Renault Cliót vezető sofőr nem vette észre a megkülönböztető jelzést használó mentőautót, eléhajtott a kereszteződésben. A szürke autó zöld jelzésen haladt éppen, amikor bekövetkezett a baj. Nemcsak a Renault, a mentőautó is totálkárosra tört.

„A mentő nem használta a hangjelzést, csak fényjelzéssel jött. Azt pedig nem is láttuk” –mondta  Dominik, az elhunyt nő párja. Az ütközés során az autó eleje teljesen eltűnt, Heni pedig a helyszínen meghalt.

Dominik, aki most kórházban fekszik, meg akarta kérni Hernietta kezét.

„Heni édesanyja sokkot kapott, nyugtatót kellett adni neki, amikor megtudta, hogy gyermeke meghalt. Testvére pedig teljesen kikészült, miután a baleset helyszínén holtan látta Henit” – nyilatkozta az egyik ismerősük

A Blikk úgy tudja,  fiatal nő néhány évig házasságban élt gyermeke apjával, de később elváltak.

A kislány édesapja a balesetkor Angliában volt, Heni halálhírére hazaindult. A kislánnyal most pszichológus foglalkozik, hogy átvészelje édesanyja elvesztését.

A rendőrség eljárást indított, egyelőre vizsgálják, kinek a hibájából. történt a baleset.  A mentők közleményben azt írták, egy sztrókos esethez sietett a kollégájuk, az autóban használta a megkülönböztető jelzést.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: likenews.hu