Nyilvános jógaórát és előadást hirdetett Demcsák Zsuzsa férje. Amikor a helyszínre érkeztek a szerelmesek, igencsak csalódniuk kellett. Mindössze 2 vendég volt jelen.

Nyilvános jógaórát és elődást tartott a napokban egy budapesti szórakozóhelyen Demcsák Zsuzsa férje. Az eseményt a Facebookon is meghirdették, 6 ezer forintba került egy belépőjegy, amelyet bárki megvehetett.

A szerelmeseket azonban nagy csalódás érte. Amikor megérkeztek a helyszínre, kiderül mindössze hárman váltottak jegyet. A Bors azt írja, ebből ketten újságírók voltak, egy vendég pedig el sem jött.

Krishan, aki láthatóan sokat készült a Facebookon, nyilvános eseményként hirdetett estére, hiszen tradicionális indiai ruhában érkezett. Meztelen lábát kis bőr papucs fedte és sárga indiai inget vett fel, míg Zsuzsa farmert és csizmát viselt. A házaspár, amikor meglátta, hogy mindössze két újságíró várja, nagyon csalódottá váltak. Hosszú időre el is hagyták a termet.

Krishan a tervek szerint egy órát beszélt volna az indiai filozófiáról, utána pedig egy közös vacsorázásra hívta vendégeit. Végül csak a pár jó barátja, L.L. Junior és Zsuzsa fogadott fia érkezett meg a szeánszra, jelentős késéssel. Az esemény itt vett érdekes fordulatot, ugyanis miután Zsuzsa és Krishan sokáig beszélgettek, hogy mitévők legyenek, végül visszatértek két újságíró hallgatójukhoz a terembe, felajánlva, hogy az elmaradt órát majd máskor megtartják.

Az óra helyett a Bors interjút kért a műsorvezetőtől, aki szerda este még hosszan nyilatkozott közös életükről, magyar és indiai esküvőjükről az eltérő kultúrából érkező férfival, Krishan magyarországi és indiai munkáiról.

Csütörtökön aztán az újságíró elküldte neki a készülő cikket átolvasásra, amikor is az események már nemcsak érdekes, hanem egyenesen megdöbbentő fordulatot vettek. Zsuzsa letiltotta korábbi nyilatkozatát, s azt magyarázta, az óra mégsem maradt el, csak jelentős késéssel tartották meg. A vendégek állítása szerint mind megérkeztek, csak egy másik teremben várakoztak, míg a műsorvezető interjút adott. A Bors munkatársa háromnegyed hétkor jött el a helyszínről, akkor még egy teremtett lelket sem látott.

A Blikk azonban azt írta, hogy Zsuzsa férje jógaoktatást és előadást tartott aznap este. Igaz, ők nem említik, hogy hányan voltak a teremben és azt sem, hogy a meghirdetett időben tartották-e az eseményt, vagy egy későbbi időpontban. Csak annyit írtak, egy életfilozófiát tárt a közönség elé.

A LikeNews.hu Demcsák Zsuzsáról készült cikkeit itt tudod elérni.

Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa és Krishan – Forrás: TV2