Emilió új dalának gitárosa kiakadt azon, hogy az ő neve is szerepel a klip stáblistáján. A család nevében Tina válaszolt.

Néhány nappal ezelőtt jelent meg Emilio legújabb klipje, amit a cikkünk alján lehet megnézni. Érdemes, mert nagyon szép számról van szó.

A videóban szerepet kapott felesége Tina is, aki a történet szerint megbirkózik egy súlyos betegséggel.

Emilio a dalban egyébként felesége nagymamájának, Bango Margitnak a küzdelmét dolgozta fel. A szerzeményben közreműködik Nagy László „Gitano” is, aki a gitárszólamokat játszotta fel. Ezért a neve fel is került a klip alkotóinak listájára – írja a Ripost.

A zenész most kikérte magának és követeli, hogy töröljék őt a névsorból, mondván ő nem tolja Emilio szekerét. A válasz nem is késett sokáig. Tina egy bejegyzésben reagált Bangó Margit hivatalos oldalán.

„Sajnálom, hogy nem minket kerestél meg azzal kapcsolatban, hogy nem adod a neved a kliphez, a dalhoz, amit te gitároztál fel úgy, hogy tisztában voltál azzal, hogy ki énekeli fel, és hogy videóklip is készül hozzá…” – áll a Gitanónak szóló hosszabb posztban.

Hogy a gitárosnak pontosan milyen problémája is van a videóklippel, az egyelőre nem derült ki, de az biztos, hogy a neve továbbra is szerepel a közreműködők listáján.

Kiemelt kép: Részlet Emilió új klipjéből – Forrás: Youtube