Sokan kiakadtak a Facebookon azon, hogy egy amerikai nő nem akarta meghívni a vőlegénye gyermekeit a lagzijukba, mert miattuk nem tudott álomesküvőt szervezni. Furcsán magyarázkodott, nem csoda, hogy kiakadtak rá.

Nagy balhé lett a közösségi oldalon abból, hogy az amerikai nő azt kérdezte a Facebookon, hogy „Szerintetek hogyan mondjam meg a páromnak, hogy nem akarom meghívni a gyerekeit a lakodalmunkba”. A hozzászólók alaposan kiosztották a menyasszonyt – számolt be elsőként az esetről a brit The Sun című lap.

Nekik már megvolt az élmény minek még egy?

A menyasszony posztjában ez szerepelt: „Négy gyerekem van, a vőlegényemnek kettő. Nagyon fontos a számomra, hogy az én gyerekeim ott legyenek az esküvőmön, mert nagyon kicsik voltak még, amikor a volt férjem, az apjuk meghalt, engem is teljesen levert a halála, sokáig ki sem tudtam kelni az ágyból. A vőlegényem gyerekei ott voltak a párom előző esküvőjén, szerintem már megkapták az élményt” – írta a nő.

Gyerektartást rájuk költi, ezért nem tud álomlagzit rendezni

A legnagyobb felháborodást azzal váltotta ki a közösségi oldalon, amikor leírta: azért nem akarja meghívni a leendő férje gyerekeket, tehát az ő mostohagyerekeit az esküvőre, mert a vőlegénye gyerektartást fizet, és emiatt nem tudta megrendezni álmai lakodalmát. 

Úgy fogalmazott: „Nagyon sok mindenről le kellett mondanom. Úgy érzem, jogom van ahhoz, hogy minden más úgy legyen, ahogy én szeretném.” – írta.

Felszolgállásra használta volna a mostohagyerekeket

Az ellenszenvet azzal is tetézte a menyasszony, hogy a mostohagyerekeket nem volt hajlandó meghívni a partira, de a segítségükre igényt tartott. „Sok mindenben támogathatnának minket, segíthetnének például a fogadószoba berendezésében és az ételek felszolgálásában” – írta.

Volt, aki beszólt a nőnek és azt írta: Ezekután ne csodálkozzon, ha a gyerekek utálni fogják a mostohaanyjukat. Más arról írt, hogy ezzel a nő azt bizonyítja, hogy egyáltalán nem tetszik neki, hogy a vőlegényének gyerekei vannak, de volt olyan hozzászóló is aki azt üzenete az asszonynak: reménykedjen abban, hogy a leendő férje nem így fog majd a menyasszony hozott gyermekeivel bánni.

Kiemelt kép: illusztráció/Depositphotos