Többször brutálisan bántalmazott egy férfi egy hatgyermekes anyát. Bernadett Facebook posztjában ír részletesen az esetről, azt állítja, szerelmi kapcsolat volt közte és a férfi között. Nem ez volt az első eset, hogy agyba-főbe verte őt egykori vőlegénye.

Durva fotókat posztolt egy hatgyermekes édesanya arról, hogy hogyan bánt vele egykori barátja, aki később vőlegénye lett.  O. Bernadett leírja, hogy szerelmi kapcsolata volt egy bizonyos István nevű férfival. A férfit nárcisztikus személynek titulálja, aki katonai főiskolát végzett, jelenleg alezredesi rangban van. Bernadett Facebook posztjában ezt írja:

„..kötelességemnek tartom felhívni a figyelmet arra, hogy miért fontos menekülni és soha hátra nem nézni egy nárcisztikus személytől. Mert különben nem biztos, hogy túléled. Nekem szerencsém volt. Igaz ez a harmadik és remélem, hogy egyben az utolsó bántalmazása/gyilkossági kísérlete volt ellenem csak azért, hogy ha már az övé nem lehetek, másé se legyek. Az orromat eltörte, a fejem és testem szétzúzta ököllel, hajam kitépte, majdnem sikerült megfojtania, fogamból letört, össze vissza dobált mint egy rongybabát, a fájdalomtól magam alá vizeltem…….. Hiába folyt a vérem és könyörögtem, sokkos állapotban is az életösztönnel felülmúlva logikus érveket sorakoztattam fel, hogy miért nem lenne neki jó, ha megölne engem, nem érdekelte egyik érv sem. Csak az, hogy elpusztítson és soha többé senkié ne lehessek.”

A nő arról is ír, hogy hiába kért távoltartási végzést és személyi védelmet, nem kapott, mert a jogszabályok ezt nem teszik lehetővé.

Augusztusban a férfi újra felkereste otthonában Bernadettet, majd olyan súlyosan bántalmazta, hogy szétszakította a bal fülét, dobhártyája is beszakadt. A nő akkor nem jelentette fel, mert István rangjára hivatkozva megfenyegette. Azt mondta, amennyiben a hivatalos szervekhez fordul, nagyon pórul fog járni.

November 10-én viszont az újabb bántalmazás után a kórház tett feljelentést a férfi ellen.

„..kiállok végre magam mellett, hogy ne legyen esélye Istvánnak meggyilkolni engem. Nem nézve senkit és semmit csak nárciszként önmagát, mert beteg elméjű ember, aki veszélyt jelent a társadalomra nézve. Élő példa ezen történet, hogy a szerelem, öl, butít és nyomorba dönti az életet. Ezért igen is fontos a szívet, ésszel felülbírálni, addig még nem késő” – írja Bernadett, ezzel üzenve minden bántalmazott nőnek.

Bernadett teljes posztját itt tudod elérni: