Hétfőn ítélet születhet a brutális, Komárom-Esztergom megyei, húsklopfolós erőszaktevő ügyében. A férfi szerelemből ölt.

Az ügy egy szerelmi történettel indult.  A férfi együtt szeretett volna járni a fiatalkorú lánnyal, későbbi áldozatával. A lány azonban csak barátként tekintett rá. A gyanúsított 2018. áprilisában, este a Bokodot  és Oroszlányt összekötő földúton a bokrok közé csalta a lányt, azzal az ürüggyel, hogy nézze meg, hogy milyen leadni való rezet rejtett oda.

Amikor odaértek a helyszínre, a  férfi a bokor alól kivett egy előzőleg oda készített húsklopfolót, és amikor a lány hátat fordított neki, és el akart menni a helyszínről, a húsklopfolóval nagy erővel, legalább három alkalommal fején megütötte. A földre került áldozatot a férfi fojtogatta, ököllel többször megütötte, majd vele a lány akarata ellenére többször közösült is.

A nő több csontja eltört az őt ért bántalmazás következtében, ezen kívül több zúzódása és horzsolása keletkezett, a nyakát ért szorítás pedig alkalmas volt halálos eredmény előidézésére is.

A férfi korábban volt már büntetve szexuális erőszak miatt. Az ügyészség eredetileg azt kérte az ügyészségtől, hogy ha a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmények elkövetését beismeri, úgy őt a Tatabányai Törvényszék 12 év fegyházbüntetésre ítélje.

Azonban a férfi, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van, mindent tagadott. Hétfőn azonban ítélet születhet az ügyben.

Kiemelt kép: illusztráció