Feleségét gyászolja a színpadon mindig vidám mulatós zenész, Csocsesz. Tavaly tavasszal 58 éves korában koronavírusban meghalt a felesége. 17 nap küzdelem után győzte le a vírus, a nótaénekes csak üvegfalon keresztül tudott tőle elbúcsúzni. Csocsesz lelke azóta jobban van. Túl van a születésnapján és az első karácsonyon is, amit felesége nélkül töltött. A színpad élteti a zenészt.

Folyamatosan érzem Gyöngyi jelenlétét. A lelke visszajár, én pedig beszélek hozzá. A gyerekeknek is szólok, amikor megjelenik, de ők is tapasztalják” – mesélte Csocsesz, mit él át a gyászidőszakban. „Amióta elment, rémálmok gyötörnek. Sokszor pedig azt álmodom, hogy szólnak, jobban van, de a felébredés után szembesülök a valósággal. Altatót kell szednem, mert nélküle alig tudok pihenni. Már beszéltem pszichológussal, aki elmondta, hogy ez teljesen normális reakció gyászidőszakban, állítólag néhány hónap múlva jobb lesz.”

Ezt mindenképpen olvasd el: „A pokol kínjait éltük át” – Koronavírusban meghalt Csocsesz felesége, csak üvegfalon keresztül tudtak elbúcsúzni tőle

Csocsesz elmondta, hogy négy héttel a halála előtt még nem volt semmi baja a feleségének. „Egyszerűen hihetetlen, hogy aztán lélegeztető-gépre került.” – mondta.A színpadon mindig vidám énekes megtörten beszélt arról, hogy szombaton reggel hétkor telefonáltak neki a kórházból, hogy menjenek be és búcsúzzanak el tőle, mert bármelyik pillanatban elmehet.

Csocsesz elmondta: „Összeszedtem a családot és berohantunk. Ezt az ellenségemnek sem kívánom. Csak egy üvegfalon keresztül láthattuk, hogy a gépeken van. Vesedialízist is kapott. Aztán hazamentünk, és vártuk, hogy mikor telefonálnak, hogy megállt a szíve.” – mondta lesújtva az énekes.

Azóta eltelt csaknem egy év. Csocsesz a születésnapját is egyedül töltötte, a karácsony pedig szintén szeretett felesége nélkül telt el. Csocsesz úgy döntött nem adja fel, folyamatosan énekel, a Muzsika TV szinte minden héten van egy premierműsora. A zenész azt mondja az éneklés most neki a minden, ezzel vészelte át a tragédiát és nagyon hálás a közönségének, hogy kitartottak mellette, hogy szeretik.

Kiemelt kép: Csocsesz – Forrás: Facebook/Csocsesz