Egy apa megölte két gyermekét és magával is végzett Tatabányán.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. február 7-én 11 óra 24 perckor családi veszekedésről érkezett bejelentés.

A helyi rendőrök megjelentek a megadott tatabányai címen, ahol megállapították, hogy a lakásban élő férfi megölte 9 és 7 éves gyermekét, majd önmagával is végzett.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a történtek pontos körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Győrben is ez történt

Tavaly decemberben történt egy ugyanilyen, ép ésszel felfoghatatlan családi tragédia az országban: megölte két gyermekét a 35 éves H. Gábor Győrben. A gyerekek láthatáson voltak az apjuknál, a 13 esztendős Lilit és a 10 éves Márkot megfojtotta, egyedül a legkisebb lányt, a 6 esztendős Lénát hagyta életben. Aztán átment egy másik szobába, és felakasztotta magát.

A Kemma.hu információi szerint a Bánhidán, a Jókai-Skrován utcák körzetében történt a tragédia. A 40 éves apa egyedül volt otthon a gyerekekkel, és úgy tudjuk, a szomszédságból értesítették a rendőrséget a veszekedés miatt.

A környéken élőket megrázta az eset. A családot nem ismerték jól, még abban is megoszlanak a vélemények, hogy albérlők, vagy tulajdonosok voltak-e. A tragédia utcája még mindig le van zárva, gyalogosan sem engednek be senkit, kivéve az ott lakókat.

A LikeNews.hu cikkeit a győri családi tragédiáról itt tudod elérni.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu