Elütött egy gyalogost majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott az autós a Sopron melletti Lövőn. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A rendőrség információja szerint egy ismeretlen személy által vezetett, ismeretlen típusú és rendszámú gépjármű haladt Lövő belterületén 2019. november 28-án 5 óra 25 perckor. A sofőr a 8627-es számú út és a 84-es számú főút kereszteződésénél, a forgalomirányító készülék zöld jelzésénél, balra kikanyarodott a főútra.

Eközben nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen szabályosan áthaladó- gyalogosnak,  és gépjárműjével elütötte a helyi lakost. A sofőr az ütközés után megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, Sopronkövesd irányába.

A baleset következtében a gyalogos súlyosan megsérült. A LikeNews.hu úgy tudja, egy kisfiút ütöttek el, aki gyors orvosi segítséget kapott.

A Soproni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki az esettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Kiemelt kép: illusztráció