Egyre többen élnek úgy, hogy családjukban vagy ismeretségi körükben van olyasvalaki, aki külföldön él. Nem is kell feltétlen magyarra gondolni, hiszen az életút különböző állomásai során akadhatnak olyan más országban élők, akikkel szívesen tartjuk a kapcsolatot. A másik eshetőség persze az, amikor egy magyar költözik külföldre rövidebb vagy hosszabb céllal. Van, aki a tanulmányait tölti ott, van, aki kintre házasodik, de olyan is van, aki dolgozni megy másik országba.

Merjünk külföldre is csomagot küldeni

A Csomagnet.hu weboldal futárcégei külföldre is szállítanak. Sőt, néhányuk világszerte híres és elismert szállítmányozó cég, így egyáltalán nem kell attól tartanunk, hogy a csomagunkkal bármi baj lesz. A Csomagnet.hu egy olyan gyűjtőportál, amelyen egy helyen megtalálhatjuk az összes futárcéget, akik akár belföldre, akár külföldre kézbesítenek küldeményeket. Az oldalon, ha beírjuk küldeményünk részleteit, akkor megkaphatjuk az adatokat, hogy melyik szállítmányozó cég milyen feltételekkel vállalja a kézbesítést.

Az adott cégre kattintva pedig további részleteket is megtudhatunk róluk. Ha még további kérdésünk is maradt, akkor bátran írjunk a Csomagnet.hu-nak, és biztosak lehetünk benne, hogy minden kérdésünkre maradéktalan válaszokat kapunk.

Különféle szempontok alapján

Van, akinek az a fontos, hogy a küldeménye a lehető leggyorsabban célba érjen. Van, aki a kényelmi szolgáltatásokat részesíti előnyben. De az biztos, hogy az ár mindenkinek szempont, így a weboldalon található csomagküldő kalkulátor segítségével érdemes összehasonlítani az árakat. Ugyanakkor fontos tudni, hogy az expressz szolgáltatások mindig drágábbak, hiszen meg kell fizetni a hihetetlen gyors eljuttatást.

A Csomagnet.hu oldalán feladott kézbesítések azért is kedvezőbbek, mert itt találhatod a legolcsóbb feladási díjakat, valamint akciókra is bukkanhatsz. Külföldre küldésnél is, ahogy itthon is, az ár az alapján is számítódik, hogy mekkora méretű és súlyú a csomagod. Minél nagyobb és nehezebb a küldeményed, annál drágább lesz a szállítása.

A másik meghatározó tényező az az, hogy melyik országba szeretnéd eljuttatni a küldeményed. Mások az egyes országok díjai és az sem mindegy, hogy mi az az árucikk, amit fel szeretnél adni. Tisztában kell lenni az egyes tételek szabályozásával, pl. a vámköteles termékekkel. A weboldalon minden információt megtalálsz, és nem lesznek váratlanul felbukkanó rejtett költségek.

A legnagyobb nemzetközi szállítók

Ha külföldre szeretnénk szállítani, érdemes a legnagyobb cégeket kipróbálni, mint amilyenek pl. a DPD vagy a TNT. Ezek a futárcégek nem csupán minőségi szolgáltatásokat nyújtanak, de elérhetők náluk expressz kézbesítések is, a TNT-nél az Economy Express és az Express Export is, amikor extra gyorsan eljut a címzetthez a küldemény.

A TNT Express 200 különböző országba képes eljuttatni a csomagod, akár egy nap alatt. Különleges jellemzője, ami miatt sokan szeretik, hogy 1 millió forintig is be lehet biztosítani a küldeményt náluk.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: csomagnet.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.