Az idei tavaszi és nyári szezonban a divatos férfi cipők ismét előtérbe kerülnek. Az új stílusok megjelenésével bárki lehet egyedi, egyben divatos. Ehhez azonban strapabíró lábbelikre van szükség, amelyek nemcsak kényelmesek, hanem jól is szellőznek, könnyűek, nem beszélve a prémium anyaghasználatról. Az urak ritkábban vásárolnak maguknak cipőt, de akkor figyelnek arra, hogy amit megvesznek, az minőségi legyen. 

Ebben a cikkben olyan divatos férfi cipőket mutatunk be, amelyek kiváló megoldások az idei meleg időszakra. 

Férfi cipő: stílusos megoldások

Egy újabb szezon, egy újabb lehetőség stílusosnak lenni. A klasszikus férfi cipők között megtalálhatjuk a sneakereket, amelyek gyakorlatilag bármilyen outfithez tökéletesen illeszkednek. Bár az is igaz, hogy idén nagy divat lett a színes lábbeli, így a márkák ehhez igazodva számtalan újdonsággal rukkoltak elő. A legdivatosabb sneakerek talpa vastag, gyakran eltúlzott formájúak, viszont minőségik és trendik. 

A Borgo.hu kínálatában nem véletlenül tartanak megannyi változatot ezekből. Ott van például a Skechers Ultra Flex 2.0 Mirkon férfi cipő, amely a gyártó idei belebújós újdonsága. A rugalmas, ámde könnyed és jól szellőző Stretch Fit felsőrész remekül illeszkedik a láb formájához, így kényelmes viseletet tesz lehetővé. A memóriahabos talpbetét, valamint a rugalmas Ultra Flex 2.0 talpkialakítás gondoskodik arról, hogy a láb még egy egész napos talponlét után se fáradjon el. Kiváló megoldás aktív szabadidős kültéri programokhoz, vagy éppen egy munkanapra egyaránt. Nagy előnye, hogy mosógépben mosható, így tényleg könnyen tisztán lehet tartani. 

Sportos férfi cipő, ami mégis elegáns

Ne feledkezzünk meg azokról a napokról sem, amikor nem árt egy kicsit elegánsabban öltözködni, viszont nem akarunk azonnal fekete bőr cipőben megjelenni. Ezekre a napokra választhatjuk a Tommy Hilfiger Lightweight Textile Cupsole fehér férfi cipőjét, amely a gyártó könnyed és sportos lábbelije. A prémium anyaghasználat lehetővé teszi, hogy évekig hű társ legyen a mindennapokban. A lélegző bélésnek hála, ez a cipő nem fülled be, valamint anatómiailag kialakított talpa van, ez gondoskodik a maximális kényelemről. A klasszikus színei miatt stílusos, könnyen kombinálható bármilyen viselettel.

Ugyanez elmondható az Iconic Long Lace bézs férfi cipőről, amely szintén egy sportosnak tűnő lábbeli, viszont kiváló választás elegánsabb hétköznapokra is. A vászon felsőrésszel készült típus nagy előnye a klasszikus színárnyalat, valamint a lélegző bélés. 

Ha fontos a megjelenés

Elkerülhetetlen, hogy legyenek olyan alkalmak, amikor bizony fel kell venni a legelegánsabb lábbelinket. A Vagabond Johnny fekete darabja egy bőr felsőrésszel és férfias dizájnnal ellátott modell, amely tökéletes kiegészítője egy öltönyös összeállításnak. Szóba jöhet továbbá a Geox U Brandolf B fekete csúcskategóriás darab is, amely szintén prémium anyagból készült, időtálló fazon. Egyetlen férfi ruhatárából sem hiányozhat!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.