Az otthonunk legkedvesebb helyisége a babaszoba, amit a szülők örömmel dekorálnak bájos motívumokkal. A gyermek növekedésével a falon lévő minta is egyszerűen változtatható, ha tapéta helyett korszerű falmatricát használsz. Könnyen felhelyezhető és eltávolítható, ha cserélni szeretnénk, akkor egy mozdulattal megváltoztatható a gyerekszoba hangulata.

Hogy válaszd ki a falmatrica mintáját?

Sokan már hónapokkal a baba születése előtt kialakítják a babaszobát egy koncepció szerint, míg mások apránként szerzik be a különböző összeillő kiegészítőket, bútorokat. Bármelyik megoldást is választod, a Peekabooshop.hu falmatricái hangulatossá varázsolják a gyermekszobát. A rengeteg szín és minta közül mindenki megtalálhatja azt a stílust, amely tökéletesen illik a meglévő bútorokhoz és lakástextilekhez.

Érdemes először a szőnyeget, a függönyt és az ágyneműt megvásárolni, végül a textilekhez illő falmatricát kiválasztani. Olyan gazdag a választék, hogy könnyű lesz megtalálni a megfelelőt.

Ahogy nő a gyermek, úgy lehet változtatni a mintákat a falon, ezáltal a falmatricák a változtatás szabadságát adják. Az óvodáskorú gyermekkel pedig már együtt is eldönthetitek, hogy melyik minta tetszik és pár perc alatt meg is újulhat a gyerekszoba. Egy tapéta esetében ez nyilván nem lenne ilyen gyors és egyszerű.

Az egyedi neves matricákkal pedig maximálisan személyessé tehető a gyerkőc szobája. Ha több évre tervezel, akkor válassz időtálló színes pöttyöket vagy csillagokat. Kimondottan fiúsra vagy lányosra is hangolható általuk a szoba.

Egyszerű a falra helyezésük 

A falmatricák annak is köszönhetik a népszerűségüket, hogy roppant egyszerű feltenni őket a falra, és ugyanilyen könnyű az eltávolításuk is. Fólia segítségével lehet a falra rögzíteni. Bármilyen felületre el lehet helyezni, akár festett falfelületre, tapétázott falra is tehető.

Kimondottan kisfiús, kislányos és unisex falmatricák közül egyaránt lehet válogatni. Egyfajta minta számos színben is elérhető. A falmatricák nemcsak jól mutatnak, de tartósak is egyben. Könnyen tisztán lehet tartani őket, mert moshatók is, így ha szennyeződés érné, csak le kell törölni.

Tedd stílusossá a gyerekszobát falmatricával!

A divat és a trend folyamatosan változik, ahogy a mintaválaszték is. Egy skandináv stílusú letisztult gyerekszobában nagyszerűen mutatnak a fekete-fehér minimál falmatricák. Míg egy fehér bútorokkal és pasztellszínű kiegészítőkkel berendezett lányszobában a rózsaszín táncosok vagy szivárványok.

Az enteriőr frissítése talán még soha nem volt olyan egyszerű, mint a falmatricák használatával. Pillanatok alatt megváltoztatható a szoba hangulata.

Engedd szabadjára a kreativitásod, fedezd fel a mintaválasztékot, inspirálódj és alkosd meg gyermeked új birodalmát!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.