Gryllus Dorka és Simon Kornél 10 éve alkotnak egy párt. A párnak van egy 8 éves fia, Soma, valamint most várják második kisfiúk, Áron érkezését. A páros úgy érezte, hogy itt az idő, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

A Centrál Színház a Facebookon gratulált

„Sok boldogságot kívánunk!” – írták a bejegyzéshez, amin a házaspár és fiúk, Soma látható.

Soma nagyon szeretett volna egy kistestvért

„Nagyon szeretett volna kistestvért, én pedig nem tudtam, hogy mondjam el neki, hogy ez nem realitás. Hozta a kis maciját, hogy majd ezzel fognak játszani. Ezt ő akarta a legjobban, én már nem bíztam benne. Aztán amikor kiderült, hogy mégis gyermeket várok, én lepődtem meg a legjobban, de Soma azt mondta: látod, mondtam, csak akarni kell, és akkor sikerül. Már ő is nagyon várja Áronkát, egy régi játékautót is előásott, hogy majd jó lesz az öccsének” – nyilatkozta Dorka korábban a Story Magazinnak.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Habár már házasok, a nagy lagzira még készülnek Kulcsár Edináék: kitűzték a dátumot

Még sosem volt ilyen boldog

Dorka szerint most, hogy a második gyermeküket várják így lettek igazán egy család – írja a Blikk. „Őszintén mondom: ilyen boldog még soha nem voltam” – mondta a színésznő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#reklám Az idei nyár csakis az itthoni utazgatásoké, igyekszünk minél több új helyet felfedezni, így esett a választásunk a csodálatos Folly Arborétumra is, ahol egy kellemes séta közben megcsodálhattuk az itthon ritka lenyűgöző méretű cédrusokat és ciprusokat, amik a nagy melegben is kellemes árnyat biztosítottak. We visited the @folly_arboretum_es_boraszat , the marvelous botanic garden 💚You would also feel the tranquillity of centuries-old cedars, an enchanting view over the lake Balaton. Ez még csak egy hely a sok közül! Próbáljátok ki ti is, érdemes belföldön kalandozni🤩, mert az élmények mellett, akár 1 millió forint értékű Multiponttal is gazdagodhattok, ha betértek a helyszínekhez közeli @mol.magyarorszag töltőállomásra, és vásárláskor használjátok a Multipont kártyátokat, amit digitálisan már a MOL GO applikációban is elértek. Teljesítsetek minél több küldetést! Még többet megtudhattok a játékról katt a linkre https://www.facebook.com/kalandrafelmagyarorszag #mol #kalandrafelmagyarország #magyarországcsodái #utazzbelföldön

Dorka Gryllus (@dorkagryllus) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#jokisnyárvoltezazert#lastsummerdays☀️ #sommerduwarstgutzumir 😎

Dorka Gryllus (@dorkagryllus) által megosztott bejegyzés,

Kiemelt kép: Gryllus Dorka és Simon Kornél