Édesanyja házában rejtőzködött az a férfi, aki halálra verte, majd magára hagyta 24 éves élettársát Dombrádon. A férfi ellen országos hajtóvadászatot indított a rendőrség, végül a településen találtak rá a rendőrök.

„Egy lakatlan házban húzta meg magát, látták is ott cigarettázni, végül az édesanyjánál fogták el. A nő próbálta bújtatni, de egyértelmű volt, hogy meg vannak számlálva a napjai – mondta a névtelenséget kérő családtag.

A rokon szerint  meglepő, hogy Csabát élve fogták el, a fiatalember ugyanis korábban hangoztatta, hogy élve nem kapják el.

Az elfogása napján a férfi egyik rokona arról beszélt lapunknak, nyílt titok, hogy Csaba a közelben lapult meg, azt állította, ő maga is tudta, hogy hol rejtőzködik. A férfi végül az anyja házából került elő.

Csaba elfogásáról a férfi rokonai egy videót posztoltak, amin jól látszik, hogy a ház egyik szobájából hozzák ki a férfit bilincsben a nyomozók. A felvételen hallható beszélgetésből az is egyértelművé vált, hogy Csaba egy ágyneműtartót gondolt megfelelő rejtekhelynek, amikor édesanyja házánál megjelentek a zsaruk – írja a Blikk.

A férfi családtagjai egyébként azért készítették a felvételt, hogy a rendőrök brutalitását megörökítsék. Bár nem látszik a videóban, de állításuk szerint ketten a földhöz vágták a körözött férfit.

Ahogy a LikeNews.hu is megírta, L. Csaba halálra verte 24 éves élettársát, aki szíve alatt egy öt hónapos babát hordott. A rendőrök végül vasárnap este bukkantak rá a tettesre. A brutális gyilkosságról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Kiemelt kép: L. Csaba elfogása utána – Forrás: police.hu