Két autóra és egy BKV buszra dőlt egy óriási gesztenyefa a 2. kerületben. A helyszínre mentő is érkezett, jelentős a torlódás a környéken.

Fának ütközött a betonkeverő

Fának ütközött egy betonkeverő Budapesten, a 2. kerületében a Szilágyi Erzsébet fasor és a Küküllő utca kereszteződésénél.

Kidőlt a fa

Az óriási gesztenyefa két személyautóra és egy buszra dőlt. Behorpasztotta egy kék autó motorháztetejét.

Egy másik baleset miatt várakoztak

Kekvillogo.hu helyszíni tudósítója szerint egy másik baleset miatt állt a sor, korábban négy autó ütközött a közelben és emiatt állt a kocsisor. Egy autószállító tréler hajtott bele egy kék Opel Corsába hátulról.

Mentő is érkezett

Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a helyszínelés után eltávolítják a fát. Az egység mentőt kért a helyszínre. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Teljes útzár

Lezárták a Szilágyi Erzsébet fasort a forgalom elől. Az autókat a Gábor Áron útra terelik. Óriási a torlódás a környéken.

Legutóbb kidőlt fákról akkor írtunk, amikor szeptemberben szupercella-vihar csapott le Dunakeszire és Gödre. Hatalmas fák dőltek ki, mindenki menekült amerre tudott. Egy édesanyát és a gyermekeit is elkapta a hirtelen támadt vihar, egy hatalmas akácfa ága zuhant az asszonyra.

Kiemelt és belső kép: helyszíni felvételek – Forrás: Facebook/Balesetinfo/Gombkötő Krisztián