Először is hadd kezdjük azzal, hogy igazán jó ember vagy, hogy meglepetés parfümmel készülsz az egyik szeretted születésnapjára vagy egy közös évfordulóra! Egy illatszer ugyanis olyan, mint egy láthatatlan ruha, sokat elárul a viselője egyéniségéről és a stílusáról. 

Éppen ezért nagyon körültekintően kell belevágni a beszerzésébe. De, ha betartod az ajánlásokat, akkor biztosra veheted, hogy a siker nem marad majd el.

Indulj ki a mostani parfüméből!

Annak érdekében, hogy legyen némi kiindulópontod a választáshoz, érdemes végigszaglásznod, hogy jelenleg milyen parfümöt vagy parfümöket használ a megajándékozni kívánt személy. 

Inkább a virágos, gyümölcsös parfümöket kedveli? Remek választás lehet számára a DOUGLAS Ariana Grande termékeinek kínálatában kapható R.E.M. Eau de Parfum, amelynek a fejjegyében a lédús fügét és a meleg sós karamell kozmikus keverékét érezhetjük, míg a szívjegyében az álomszerű levendula és a körtevirág esszenciáját fedezhetjük fel. Végül pedig az alapjegyében megjelenik a tonkabab, a pézsma és a szantálfa. Aki viseli, úgy érezheti magát, hogy akár az egész univerzumot is legyőzheti.

Ha pedig inkább az édesebb illatokért lelkesedik, akkor jobban célba találhatsz az Ariana Grande Cloud 2.0 Intense Eau de Parfum-mel, amely a levendula virágok, a lédús körte és a friss bergamott sugárzó fejjegyével kezdődik, majd a kifinomult kókuszkrém és a finom praliné édes jegyei az egzotikus vanília orchideával egyesülnek az illat szívében.

De egyébként az interneten számos olyan gyűjtőoldal található, ahová ha beírod a megajándékozottad kedvenc parfümjét, akkor számos olyan illatszerre kapsz ajánlást, amelyik hasonló illatjegyeket hordoz magában. 

Milyen színtípusba tartozik a megajándékozottad?

Bár elsőre ez teljesen irrelevánsnak tűnik, pedig fontos tényező lehet. A szőke és világosabb színekkel rendelkező nők bőrkémiájához ugyanis sokkal jobban illenek a friss, citrusos, légies illatok, a barna tónusúakhoz pedig inkább a pézsmás, ámbrás, „keletiesebb” kreációk. 

Mindemellett pedig érdemes még a megajándékozni kívánt szeretted bőrtípusát is figyelembe venni. Hiszen míg az olajos bőrűekről nem illan el gyorsan az illat, a szárazabb bőrűeken sajnos nem igazán maradnak meg a parfümök hosszú ideig. Ha a kérdéses személy az utóbbi csoportba tartozik, akkor jó ötlet lehet neki egy illat nélküli testápolót is ajándékozni a hidratálás végett.

Ne hallgass mindig a tanácsadókra!

Abban az esetben, ha kihagyod az előbb említett pontokat, és mindenféle ötlet nélkül mész be a parfümériába, akkor könnyedén pórul járhatsz, ha csak az eladókra hallgatsz. Ők ugyanis az esetek többségében ugyanazt a néhány divatos parfümöt ajánlják mindenkinek.

Ezért is javasoljuk a cikk befejezéseképpen azt, hogy kísérletezz inkább magad, és bízz az ösztöneidben! Azok általában nem szoktak tévútra vinni.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a douglas.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.