A Zsaruellátó Facebook oldalára érkezett egy segítségkérő üzenet egy rendőr családjától, akik rendkívül nehéz helyzetbe kerültek.

Egy rendőr felesége kereste meg a Zsaruellátót

“Kedves Zsaruellátó! Sokat gondolkodtam rajta, hogy írjak vagy ne írjak de mivel hatalmas nagy bajban vagyunk és sajnos máshoz nem tudunk fordulni segítségért, így nektek írok! Ti vagytok az utolsó esélyünk!” – kezdi posztjában az édesanya, aki végső elkeseredésében kereste meg a Zsaruellátót. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Súlyos beteg gyermeket nevelnek

“A férjem 7 éve rendőr. 3 kiskorú gyermeket nevelünk közösen , egyikük rendőrnek tanul, sajnos a középsőnk tartósan beteg, súlyos értelmi fogyatékos. Speciális iskolába kell hordanunk őt a lakóhelyünktől sok-sok km-re minden nap, amit egy autóval egy vezetői engedéllyel, buszjárat hiányában és ugye munka mellett elég nehézkes, de megoldottuk eddig valahogy.” – írja a posztban az anyuka.

Ez is érdekelhet:

Svájci frank alapú hitelbe buktak bele

“Történt az , hogy tavalyi évben érkezett egy fizetési letiltás ami egy korábbi pár száz ezer forintos svájci frank alapú hitelből keletkezett és ami jelenleg 2,5 millió lett, sem a végrehajtóval sem pedig a végrehajtást kérővel megegyezni nem tudtunk semmi lehetőséget nem adnak, Korábban nem is jeleztek, többször eladásra került ez a tartozás, majd történt egy végrehajtó halála és éveken keresztül nem tudtuk, kihez került és kit kell keressünk és ők sem kerestek mostanáig. Nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerültünk. Hitelt a tartozás miatt nem tudunk felvenni és mivel a férjem bruttó bére meghaladja a 33%os letiltással is az öregségi nyugdíj ötszörösét, így a végrehajtási tv. szerint a 33%os letiltási összeget figyelmen kívül kell hagyni, így a 142500 ft feletti részt teljesen letilthatja.” – írja.

Az édesanya ott kellett hagyja a munkahelyét

“Sajnos a munkahelyem ott kellett hagynom gyermekünk állapota miatt, és a férjem fizetésének nagymértékű letiltása végett veszélybe került a családunk megélhetése!Végső elkeseredésemben írtam meg nektek ezt a levelet, végtelenül kilátástalan a helyzetünk!”

Be szeretnének fizetni egy nagyobb összeget

“Ha be tudnánk fizetni egy nagyobb összeget, akkor lenne lehetőség a részletfizetésre.Szégyelljük magunkat nagyon, hogy segítséget kell kérjünk, de rajtatok kívül nincs más reményünk! Kérünk benneteket segítsetek!”

A teljes posztot itt nézheted meg:

Nem csak pénzt gyűjtenek

A Zsaruellátó posztjából kiderül, a család nem csak pénzt gyűjt, de “Szívesen elfogadnak készségfejlesztő eszközöket, játékokat, tanulást segítő eszközöket is.”

Itt tudod a családot támogatni:

Zsaruellátó Egyesület Számlavezető bank: OTP Számlaszám: 11745004-24508533IBAN: HU31117450042450853300000000SWIFT: OTPVHUHB Közlemény : Rendőr család támogatása A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció