Az ékszerek világában a ragyogásé, a pompáé és a szépségé a főszerep. Az persze már más kérdés, hogy kinek-mi az igazán nyertes választás?! Igaz a trend változik, s olykor fel-felbukkannak népszerű irányzatok, de azért az teljes biztonsággal állítható, hogy az ékviselés divatja halhatatlan!

Mit diktál a divat?

cikkek az ékszerekről szinte mindig beszédesek. Megmutatják, hogy mi az, amiért aktuálisan ezrek rajonganak, rávilágítanak arra, hogy melyek a legkedveltebb alapanyagok, minták, motívumok, díszítőelemek. Jó ötlet a segítségükkel egy kis bepillantást nyerni a kulisszák mögé és rálátni arra, hogy globális értelemben merre tartanak az ékszerkészítő mesterek. Hiszen a legtöbbször az ő fejükben, majd tervezőasztalukon születnek meg azok az ékremekek, amik aztán később milliók szívét rabolják el.

Mindenesetre az örök, íratlan szabály, hogy egy ponton túl mindegy, hogy ki mit mond, sugall, tanácsol, ugyanis az a modell lép elő befutóvá, ami egyénileg viszi a prímet. Amikor létrejön ez a vonzalom, ez az ellenállhatatlan érzés, a bizonyosság érzése, hogy igen, igen, megvan, akkor már mellékes, mit zengenek a divatlapok, mit ajánlanak a guruk.

Érdekes megfigyelni az ékszervilág formálódását, a színek kavalkádját, a formák sokoldalúságát és azt, hogy a trend valójában egy folyton hullámzó tenger. S előfordulhat, hogy egy-egy hullám alábukik, de aztán újra kiemelkedik. Így történhet meg, hogy akár évtizedekkel ezelőtti stílusirányzatok is úgy törnek a felszínre, mintha még soha, senki nem hallott volna róluk, pedig valójában generációk rajongtak már egyszer értük.

Mi a letisztultság múlhatatlan jelképe?

Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy az ezüst. Az ezüst ragyogása, csillogása túlmutat a szürkeségen, ugyanakkor mégis visszafogottabb, mint az arany. Viszont sokan tartózkodnak tőle, mondván könnyen elszíneződik. Ez tény, akadnak olyan hatások, amik elősegítik a feketés réteg megjelenését, ám az ezüst tisztítása egyszerűbb, mint valaha, és még csak hókuszpókusz sem kell hozzá! A megfelelő tisztítóanyag segítségével villámgyorsan visszaadható a régi pompa!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.