Három hónapig játszotta az aggódó szerelmest az albertirsai P. Zoltán, aki meggyilkolta élettársát, K. Éva holttestét pedig egy albertirsai pincébe rejtette. A helyiek arról suttognak, hogy a férfi fel is darabolhatta áldozatát.

K. Éva augusztusban tűnt el nyom nélkül, a rokonok tűvé tették a környéket, a rendőrség is hosszú ideig kereste az asszonyt a Pest megyei Albertirsán.

Éva holttestét pár napja az albérletük pincéjében találták meg. Mint kiderült, élettársa ölte meg és ásta el szerelmét.

Furcsa körülmények közt tűnt el

Évike furcsa körülmények között tűnt el, miután összeveszett Zoltánnal.

„Egy bulin voltak, ahol összevitatkoztak, majd együtt hazamentek. Soha többé nem látta senki Évit. Heteken át kutattuk, ahol csak lehetett, de már sejtettük, hogy Évikével valami szörnyűség történhetett. Ennek ellenére az utolsó percig reménykedtünk benne, hogy egyszer hazatér – mondta a Borsnak Éva unokatestvére.

Hónapokon keresztül várták haza Évát, amikor jött a lesújtó hír: holttestét megtalálták. Egy pince, apró, 120 centis gödrének az alján feküdt. A helyiek azt beszélik, hogy feldarabolhatták, hogy beleférjen.

Aggódott P. Zoltán

A helyiek valósággal sokkot kaptak, mikor a telket és a pincét ellepték a helyszínelők, de akkor rökönyödtek csak meg igazán, amikor letartóztatták Éva élettársát, P. Zoltánt.

„Mindig is sejtettük, hogy köze van Évike eltűnéséhez. Korábban is hosszú éveket töltött börtönben, nem is értettük, hogy Éva mit látott benne, mikor ő fantasztikus édesanya, és tisztességes asszony volt világ életében” – mondta egy szomszéd. A legfrissebb hírek itt.

A helyiek azt beszélik, hogy a férfi már előző feleségével is durva volt, bántalmazta az asszonyt, és végül a nő segített a rendőröknek, hogy férjét rács mögé dugják. A férfi előtte mintha mi sem történt volna, úgy játszotta el a szerelmét kereső, aggódó férfit. Nemrég egy családi rendezvényre is elment P. Zoltán, ahol áldozata unokáival játszott.

Keresik az indokot

Nem tudják, mi történhetett, hogy Zoltán ilyen borzalomra vetemedett, de az bizonyos, hogy nemcsak a rokonok, de a környékbeliek szerint is őrülten féltékeny volt szerelmére. Éva hozzátartozói azt remélik, hogy a gyilkos élete végéig börtönben marad. A Bors úgy tudja, a férfi két fiát is kihallgatta az ügyben a rendőrség. A rokonok attól tartanak, Zoltánnak társai is lehettek a gyilkosságban.

A rendőrség közölte: a férfi részben beismerte a tettét.

Kiemelt kép: helyszínelés az albertirsai háznál – Forrás: police.hu