Lassan a végéhez közeledik a klasszikus strandszezon, hiszen már benne járunk az utolsó nyári hónapban, amely gyorsabban fog elillanni, mint azt gondolnád. Minden bizonnyal te magad is sokat strandoltál, ha gyermek van a családban, akkor pedig a soknak a különböző hatványai jellemezték az idei nyaradat.

Nem elég, hogy az ember egy vagyont otthagy a strandokon, de még le kell mondania számos kényelmi faktorról is: a saját finom ételek, az otthon kényelme, a saját mellékhelyiségünk higiéniája, a bámészkodó tekintetek elkerülése mind-mind amellett szól, hogy legyen a kertedben saját medencéd!

Földbe süllyesztett vagy ideiglenesen felállítható változatot szeretnél?

Bár elsőre gyorsabb és olcsóbb megoldás a hipermarketek nyári részlegét elárasztó, felfújható vagy merevített falú medencék felállítása, ez rövid és hosszú távon is költségesebb és fárasztóbb megoldás. A földbe süllyesztett verziónál a fedésről is gondoskodni kell, éppen ezért érdemes kikérni a Poliking tanácsát a medencefedést illetően.

Ha ugyanis már rászántad magad arra, hogy állandó medencét építtess a kertedbe, akkor egyáltalán nem tanácsos a fedésen spórolni. 

Elsőre talán a fóliás megoldás jut majd eszedbe, azonban az messze nem nyújt tökéletes fedést, ráadásul igencsak problémás minden áldott nap levenni és visszatenni. Éppen ezért a fent említett vállalkozás eltolható medencefedését érdemes választani, hiszen több szempontból is ez nyújtja a legtöbbet a számodra, és hosszú távon rendkívül kifizetődő is lesz.

Miért érdemes az eltolásos medencefedést választani?

Ha úgy határozol, hogy a fedés esetében is inkább a tartós megoldásra szavazol, akkor csupán azt kell kiválasztanod, hogy milyen anyagból készüljön az eltolható medencefedés.

A legjobban a polikarbonát változattal fogsz járni, amely a standard fedő funkción túl még további előnyöket is tartogat a számodra. A különleges anyagnak köszönhetően ugyanis a napfény hatására sem indul be a fotoszintézis, vagyis egyáltalán nem kell az alga ellen küzdened. 

Sőt, további előnye, hogy nem engedi a vizet párologni, így a kedvező vízhőmérséklet is jóval tovább megmarad. Ennek köszönhetően akár hónapokkal ki tudod tolni az otthoni strandszezont, aminél jobbat gyermekek esetében elképzelni sem lehet.

Ha tehát úgy döntesz, eleged van a félmegoldásokból, akkor a süllyesztett medence és az eltolásos medencefedés lesz az ideális választás!

Még az esztétikumról sem kell lemondani!

Na jó, ha belegondolsz, akkor a fólia alkalmazásánál aligha létezik csúfosabb megoldás. Ezzel szemben a többféle magasságban, alakban és formában kapható medencefedés valóságos kerti templomnak tűnik majd, amely kecsesen tornyosul a medencéd fölé, védve a vizet, a gyermekedet és a háziállatodat is.

Az, hogy nálad melyik mutatna a legjobban, illetve melyik lenne a legjobb választás, a te döntésed lesz, ám a Poliking medencefedésben jártas szakemberei is a segítségedre lesznek a választásban!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.