Az elektromos autók terjedése megállíthatatlan. Ez sok tényezőnek köszönhető: a hagyományos járművek egyre drágább üzemeltetése, a környezetszennyezés, az állami és uniós szabályozások, valamint már a legnagyobb gyártók is sokkal inkább a villanyautók fejlesztését preferálják. Természetesen nem csak járműre, hanem kiegészítőkre is szükség van.

A KAVOSZ segítségével a kiegészítők beszerzése egyszerűbb lehet

Az elektromos autó töltő igazán fontos szerepet játszik a villanyautó üzemeltetésében. Sőt, az egész élményt befolyásolja, mivel az egyik fő ellenérv általában még mindig az az e-autókkal szemben, hogy a töltési lehetőségek elég korlátozottak. Szerencsére ma már rengeteg megoldás közül lehet válogatni, elég csak megnézni az eautotoltokabel.hu kínálatát, és máris láthatjuk a számtalan terméket és módszert.

Egy igazán minőségi töltő beszerzése, pláne, ha többet szeretnénk, anyagilag megterhelő lehet. Ezért is nagy segítség a KAVOSZ beruházási hitel, amit elsősorban a széles körben felhasználható, az energiahatékonyságot javító, valamint az úgynevezett zöld beruházási hitelcélok megvalósítására lehet használni. A hitel segítségével az egyes vállalkozások sokkal gyorsabban végrehajthatják az energia- és erőforrás hatékonyságánák növelését, továbbá megújuló energiaforrásokat is alkalmazhatnak. Sőt, konkrétan 100%-ban áttérhetnek napelemes töltésre is, hogy az elektromos autó használata teljes mértékben zöld legyen.

Hogy azért pár konkrét példát is említsünk, hogy mire lehet használni a KAVOSZ beruházási hitelt: energiahatékonyabb technológiák, berendezések, gépek cseréje, vásárlása, valamint megújuló energiaforrások alkalmazására irányuló fejlesztések igénybevétele. Továbbá az előbbi feltételeknek megfelelő új vagy használt kis- és nagy haszongépjárművek vásárlása.

Nézzük a számokat!

A KAVOSZ beruházási hitel keretein belül akár 500 milliós hitelösszeg is igényelhető, fontos, hogy a minimum az 1 millió forint. A hitel futamideje maximum 10 éves lehet, és az országban már 100 különböző helyen el lehet indítani a hiteligénylési folyamatot. Az egyik legjobb megoldásnak számít beruházási célok megvalósítására, amihez ráadásul még állami kamat-, kezelési költség-, és kezességi díjtámogatást is kaphatunk. 

Fontos, hogy a hitelt csak olyan kis- és középvállalkozások igényelhetik, amelyeknek nincs lejárt köztartozása, valamint lejárt hiteltartozása.

Egyáltalán miért érdemes elektromos autó töltőt vásárolni?

A ma kapható fali töltők és töltőoszlopok kivétel nélkül képesek hatékonyan feltölteni egy egész elektromos autó-flottát. A hatékonyság alatt nem csak azt értjük, hogy rövid időn belül, hanem a pénztárcánkat is kímélik. A töltési hatékonyságuk kiemelkedő, pláne, ha egy hagyományos konnektorhoz hasonlítjuk őket. Fontos azonban kiemelni, hogy bármelyiket is válasszuk, a telepítést kizárólag szakember végezheti el.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.