Elgázolt egy embert a vonat Dunakeszinél. Emiatt jelentősen változik a MÁV menetrendje, egyes vonatok nem közlekednek.

Gázolás történt

Vonat gázolt el egy embert Dunakeszin, a Gyártelep vasútállomásnál. A rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai egy sátrat állítottak fel a helyszínen, ezért valószínű, hogy az áldozat nem élte túl a balesetet.

Megszólaltak a szemtanúk

A Facebookon egy helyi nő azt írja, hogy 15 éves lánya a peronról nézte végig, ahogyan átsétál egy ember a síneken és éppen akkor érkezett a vonat.

Tilos a gyalogos közlekedés

A szemtanúk azt is írják a közösségi oldalon, hogy a vonat már félig bent volt az állomáson, amikor a gyalogos kilépett elé. A baleset helyszínén tilos a gyalogos közlekedés.

Késnek a vonatok

A MÁV azt írja, hogy a Budapest-Vác-Szob vonalon 15-20 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje.

Egy vágányon közlekednek a vonatok

A helyszínelés ideje alatt Dunakeszi és Göd között csak az egyik vágányon közlekednek a vonatok. A váci vonatok nem közlekednek, a szobi zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

Azonnal elcsapta a vonat

Alig egy hónapja írtuk meg, hogy a fülhallgatója miatt nem hallotta a tinédzser Budatéténynél, hogy felé robog a vonat és azonnal elcsapta az érkező szerelvény. Senki sem éri, miért sétálgatott a lány 300 méterre az állomástól az üzemi területen, ráadásul fülhallgatóval a fülén.

Egy nap alatt két haláleset

Idén tavasszal volt olyan nap, amikor 24 óra alatt két ember is meghalt vonatgázolás miatt. Áprilisban halálra gázolt egy embert a vonat Sülysápon, és aznap Dunakeszin is hasonló tragédia történt.

Tavasszal is halálos gázolás történt

Márciusban is halálos gázolás történt Dunakeszinél. Akkor a Szobra tartó Z70-es vonat Dunakeszin, az Ady Endre utca közelében ütött el egy embert.

Dunakeszi alsőnál is gázolt a vonat

A Nyugati pályaudvarról Szobra tartó Z70-es személyvonat 2019. augusztus 28-án hétfőn 14:22-kor, Rákospalota-Újpest és Dunakeszi állomás között, Dunakeszi alsó megállóhelynél elgázolt egy embert.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: KesziChannel