Demcsák Zsuzsa esküvője újra elmarad! Kedves visszautazott Indiába, még be kell szereznie a hivatalos iratokat a házassághoz. Zsuzsa mindenkit arra kér, hogy szurkoljanak nekik, mert ez egy valós, igaz szerelem.

Demcsák Zsuzsa kedvese visszautazott Indiába. Egyrészt egy korábban elvállalt munka miatt, de főleg azért, hogy a hivatalos ügyet intézze, ami nélkül nem veheti feleségül Zsuzsát. Az irat majd azt igazolja, hogy Krishan nőtlen, nincs Indiában felesége.

Az esküvőt máris szervezik Zsuzsáék. Itt lesznek Krishan testvérei is a nagy napon, de Krishan édesapja nem jöhet, mivel ő pap Indiában. Jógi diétán él, csak saját otthonában étkezik és csak azt, amit saját maga készít el.

Zsuzsával sokat beszélgetünk a majdani esküvőnkről: olyat szeretnénk, amelyen csak a családtagjaink vannak jelen, aztán majd a barátainkkal külön is megünnepeljük a boldogságunkat- mondta a Story magazinnak Krisan.

Közben Zsuzsa is megszólalt. Azt írja Facebook oldalán, hogy mindenkit arra kér, tartózkodjon a pikírt megjegyzésektől, inkább szurkoljanak nekik, mert ez egy valós, igaz szerelem.

Kiemelt kép: Facebook/Demcsák Zsuzsa