Gyönyörű szertartáson búcsúztatták rokonai és barátai az eltávozott olimpiai bajnokot, Szűcs Lajost Máriabesnyőn.

Kérdéses volt, hogy Pécsi Ildikó képes lesz-e férje búcsúztatására felépülni, ezért önkéntesen kórházba is vonult, melyről korábban beszámolt a LikeNews.hu.

Azonban a színésznő minden erejét és akaratát összeszedve részt vett tegnap férje temetésén Gödöllő máriabesnyői részén. A biztonság kedvéért egy mentőautó állandó készenlétben volt a szertartás közelében, ha rosszul lenne a művésznő – olvasható a Blikk írásában.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt a család barátja, L. Péterfi Csaba és fia, Szűcs Csaba támogatta a gyászszertartás alatt.

Ahogy arról már írtunk a LikeNews portálon Pártos Csilla ígéretéhez híven nem ment el a temetésre anyósa állapota miatt, azonban fia, ifjabb Szűcs Csaba igen.  Pécsi Ildikó 10 éve nem látott unokája a szertartás végén lépett oda nagymamájához, akivel szintén rossz volt a kapcsolat az elmúlt időszakban az egyetemista fiúnak is.

Egy hosszú ideig húzódó ingatlan vita miatt romlott meg a viszonyuk, Pécsi Ildikó utoljára nyolcadikos ballagásán találkozott unokájával.

A neves művésznő korábban megtagadta unokáját, úgy tűnik a sérelmek a feledés homályába vesztek és Pécsi Ildikó Csaba unokájával megrendülten egymást ölelve együtt ment a szeretett férj és nagypapa sírjához.

Kiemelt kép: Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos – Forrás: LikeNews.hu