Site icon LikeNews

Elhunyt férje temetésén kötött békét Pécsi Ildikó tíz éve látott unokájával

Gyönyörű szertartáson búcsúztatták rokonai és barátai az eltávozott olimpiai bajnokot, Szűcs Lajost Máriabesnyőn.

Kérdéses volt, hogy Pécsi Ildikó képes lesz-e férje búcsúztatására felépülni, ezért önkéntesen kórházba is vonult, melyről korábban beszámolt a LikeNews.hu.

Azonban a színésznő minden erejét és akaratát összeszedve részt vett tegnap férje temetésén Gödöllő máriabesnyői részén. A biztonság kedvéért egy mentőautó állandó készenlétben volt a szertartás közelében, ha rosszul lenne a művésznő – olvasható a Blikk írásában.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt a család barátja, L. Péterfi Csaba és fia, Szűcs Csaba támogatta a gyászszertartás alatt.

Ahogy arról már írtunk a LikeNews portálon Pártos Csilla ígéretéhez híven nem ment el a temetésre anyósa állapota miatt, azonban fia, ifjabb Szűcs Csaba igen.  Pécsi Ildikó 10 éve nem látott unokája a szertartás végén lépett oda nagymamájához, akivel szintén rossz volt a kapcsolat az elmúlt időszakban az egyetemista fiúnak is.

Egy hosszú ideig húzódó ingatlan vita miatt romlott meg a viszonyuk, Pécsi Ildikó utoljára nyolcadikos ballagásán találkozott unokájával.

A neves művésznő korábban megtagadta unokáját, úgy tűnik a sérelmek a feledés homályába vesztek és Pécsi Ildikó Csaba unokájával megrendülten egymást ölelve együtt ment a szeretett férj és nagypapa sírjához.

Kiemelt kép: Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos – Forrás: LikeNews.hu

Exit mobile version