Nincs idő meghalni, énekli stílusosan Billie Eilish az új James Bond-film főcímdalában. A videót a cikkünk alján lehet elindítani. 

Január közepén derült ki, hogy a tizennyolc éves énekesnő fogja évekelni a legújabb 007-es filmet, ezzel ő lett minden idők legfiatalabb előadója, aki Bond-főcímdalt adhat elő. A dalban fel-felsejlik egy árulás, szerelmi csalódás, ami akár utalhat az előzetesben is megjelenő, Bond és a barátnőjét alakító Léa Seydoux közötti viharos beszélgetésre is – írja az Index.

A film magyarországi bemutatója 2020. április 8-án lesz, a főszerepekben Daniel Craig mellett Rami Malek és Ana de Armas játszik majd. A film bemutatója az alábbi videóban nézhető meg.

A hírek szerint ez lesz az utolsó alkalom, hogy Daniel Craig alakítja James Bondot, a brit titkosügynököt. Állítólag az utolsó közös munka a stábbal nem ment könnyen. A filmet eredetileg Danny Boyle rendezte volna, de ő végül visszalépett, és vele együtt távozott John Hodge forgatókönyvíró is. 

Később Cary Fukunaga vette át a helyét, de az alkotói csapatban egyéb változások is voltak, majd egy akciójelenet felvétele közben Craig elesett, és emiatt kényszerpihenőt kellett tartania.

Egy stábtag könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor a londoni Pinewood Studióban egy robbantásos jelenet munkálatai zajlottak. 

Kiemelt kép: A James Bondot alakító Daniel Craig