A világsztárok élete sem könnyű mindig, van amikor pont hogy az ismertségük miatt válnak egy-egy bűnöző célpontjává. Nem számít ritka dolognak, hogy például betörnek egy hírességhez, mivel a bűnözők tudják, hogy ott biztosan találhatnak értékes dolgokat. Az emberrablás, vagy túszúlejtés viszont már sokkal ritkább dolog, de több világsztár is került már ilyen félelmetes szituációba.

Rémálom Párizsban

Kim Kardashian 2016-ban a testvéreivel utazott a francia fővárosba a párizsi divathét alkalmából. Az egyik este Kim kivételével mindegyik Kardashian-lány elment bulizni, aki így egyedül maradt a hotelszobájában. Ekkor egy csapat betörő rendőrnek álcázva magát arra kényszerítette a hotel portását, hogy nyissa ki nekik az egyik leghíresebb amerikai celeb ajtaját.

Fegyvert fogtak rá

Kim szobájába öt álarcos férfi tört be, akik fegyvert fogtak rá, megkötözték és a száját is betömték. A rablók végül minden ékszert összepakoltak, amit csak találtak, ezeknek az értéke több mint 3 milliárd forint volt. A betörésért és nagy értékű rablásért később 10 férfit ítéltek el, a Kardashian-lány pedig megmenekült, de ez az eset egy hatalmas trauma maradt az életében. A cikk ide kattintva folytatódik, egy magyar celebről is szó van benne!