Elvitték a hatoslottó főnyereményét, a szerencsés nyertes 618.407.720 forintot kaszált, a következő számokkal: 1, 10, 16, 26, 33 és 40.

Ötösből is volt bőven

Öttalálatos szelvény is volt, egészen pontosan 42 db, az ő nyereményük egyenként 334.690 forint. Négytalálosból is született 1866 db, ők 7535 forintot nyertek, míg háromtalálatosból 32095 db született, ők egyenként 2000 forintot nyertek. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nemrég az ötöslottó győztese is jelentekezett

Még decemberben az ötöslottó nyerőszámaival is valaki nagyot szakított, ugyanis december 19-ei sorsolásán megszületett az ötöslottó több mint 63 éves történetének ötödik legmagasabb nyereménye, hiszen egy magyar szerencsés közel 4 milliárd forintnak örülhetett, ennek részleteirőli itt a LikeNews.hu hírportálon számoltunk be.

90 napja volt jelentkezni

Mint ahogyan azt a lap megírta a játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kellett jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél, amelyet a napokban meg is tett. A nemzeti lottótársaság nagynyertesekre vonatkozó kérdőívéből többek között az is kiderült, hogy a játékos hosszú távú tervei közt az ingatlanvásárlás és a pénzügyi befektetés is szerepel, utóbbihoz szakértői segítséget is igénybe venne. 

Ezekkel a számokkal nyert

2; 19; 27; 29; 86 – ez volt az az öt szám, amellyel tavaly év végén összesen 3,959 milliárd forintot nyert egy hazai játékos az ötöslottón, aki a Szerencsejáték Zrt. nagynyertesekre vonatkozó anonim kérdőívét is készségesen kitöltötte.

Több dolog is kiderült a nyertesről

A vállalat általános gyakorlatának részeként ezzel a kérdőívvel biztosít lehetőséget a nyertesnek, hogy információkat oszthasson meg saját magáról, terveiről, illetve játékszisztémájáról. A most kitöltött nagynyertes kérdőívből több dolog is kiderült hazánk legismertebb lottójátékának nyerteséről. EZ IS ÉRDEKELHET: Döbbenetes: idős asszony nyerte meg a lottó főnyereményt, annyira lesokkolódott, hogy belebetegedett

Még soha nem nyert ilyen magas összeget

A válaszaiból például megtudható, hogy még soha nem nyert hasonlóan magas összeget, valamint, hogy hol önállóan, hol pedig a barátival együtt szokott játszani. Az viszont továbbra is rejtély, hogy a mostani nyereményén kell-e osztoznia valamelyik ismerősével vagy pedig a teljes összegről egyedül ő rendelkezik.

Budapesten adta fel a szelvényt

Elárulta továbbá azt is, hogy Budapesten adta fel a szelvényét. A számokhoz személyes kötődés is fűzi; hiszen megtalálhatóak köztük hozzátartozóinak születési dátumai, valamint élete fontos eseményeinek időpontjai is, így nem meglepő, hogy mindig ugyanazt az 5 számot játssza meg.

Az internetről tudta meg, hogy nyert

A játékos az internetről tudta meg, hogy nyert, és azt is bevallotta, hogy az örömtől és meglepettségtől sokáig képtelen volt megszólalni. Elsőként a közeli családtagjaival közölte a jó hírt, akikkel megosztja majd a nyereményét.

Ő az ötöslottó ötödik legnagyobb nyertese

Az Ötöslottó ötödik legnagyobb nyertese arra számít, hogy az élete nem fog  teljes mértékben átalakulni a nyereménynek köszönhetően, azonban tisztában van azzal, hogy a körülményei változni fognak.

Erre költi a nyereményt

És hogy mire költi a nyereményét? A játékos elmondása szerint első helyen konyhai eszközök és berendezések szerepelnek, de a későbbiekben új ingatlant és gépjárművet is szívesen vásárolna.

A befektetést is fontolóra veszi

Hosszabb távon a befektetést is fontolóra veszi, amelyhez szakember segítségét szeretné igénybe venni.

Továbbra is lottózni fog

Arra a kérdésre, hogy folytatja-e a lottózást igennel válaszolt, de azt is hozzátette, hogy most tart egy kis szünetet. 

2019-ban háromezren milliomosok, hatan milliárdosok lettek tavaly Magyarországon

Szintén itt a LikeNews.hu hírportálon számoltunk róla, hogy több mint 3200-an milliós, hatan pedig milliárdos nagyságrendű összeget nyertek Magyarországon a Szerencsejáték Zrt. játékain 2019-ben. A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Unsplash