Akkora hal akadt a gyáli tóban a szigetszentmiklósról érkezett Bozsányi Andor horgára, hogy nem tudták lemérni, mert nem volt olyan mérleg, amely kibírta volna a mázsás harcsát. Több fényképet és egy videót is találsz a nagy fogásról a cikkünk alján!

Óriáshalakra specializálódott

A Szigetszentmiklóson élő Bozsányi Andor kedvenc időtöltése a horgászat, különösen kedveli az óriáshalakat, ezért kimondottan a nagy halakra specializálódott – írja a BPK.

Nagyhalas botot kapott

A történet érdekessége, hogy Sós Tibor tógazda, látva a horgász elszántságát kölcsönadta saját “nagyhalas” botját – írja a Hellovidék.hu.

Sokáig fárasztották

„Jó fél órán át dobáltam a 20 centis gumihallal felszerelt csalit, amikor rákapott a harcsa. Állandó társam, Roik Zsolt segítségével jó egy órás fárasztás után sikerült a csónakba emelni a 246 centis állatot, mely tórekord – mondta a horgász.

Nem volt megfelelő mérleg

Kiderült. azért nem sikerült lemérni, mert a mérleg csak 50 kilóig volt hitelesítve, a hal pedig jóval súlyosabb volt – emlékezett a horgász.

EZEK A LIKENEWS LEGFRISSEBB HÍREI

100 kilónál is nehezebb lehetett

Harcsás specialistákkal beszélgetve, korábbi fogások adataira alapozva annyit kiszámoltak, hogy a kifogott hal biztosan több volt 80 kilónál, mert korábbi, két és fél méteres  nőstény harcsák 100-110 kilót is nyomtak.

Kiemelt kép: Facebook/Bozsányi Andor