A ValóVilág egykori műsorvezetője korábban a poklot is megjárta, ma már azonban jó útra tért, s mentálhigiénés szakemberként dolgozik. Nóci teljesen felszámolt egykori botrányos életével.

Magvas gondolatokkal, lélekemelő írásokkal, önismereti bejegyzésekkel tarkítja a saját nevével fémjelzett weboldalát Nóci, aki ma már mentálhigiénés szakemberként tevékenykedik. A ValóVilág egy­kori műsorvezetője nem tagadja, korábban igencsak ön­pusztító életmódot folytatott, depresszióba esett, alkoholproblémákkal küzdött, ráadásul a törvénnyel is többször meg­gyűlt a baja.

– 2008 a fekete évem volt. Két évig küzdöttem, de egyre keserűbb lettem, elfáradtam. Hiába éreztem belül, mit szeretnék, estem, keltem, folyamatosan falakba ütköztem. Egyszerűen kezdett kicsúszni a lábam alól a talaj, 2010-ben már üvöltöttem lélekben, de kifelé nem mutattam – vallotta korábban a Borsnak Czifra Noémi, aki a kilátástalan helyzetben alkoholhoz nyúlt, amitől csak még mélyebbre süllyedt az önsajnálatban.

– Megmondom őszintén, volt, amikor látszólag a gyerekem sem érdekelt, annyira mélyen voltam… – ismerte be az egykori botrányhősnő, akit aztán többször is elkaptak a rendőrök ittas vezetésért, ok­irat-hamisítás miatt pedig öt hónap felfüggesztett börtönbüntetést is kapott.

– Önszántamból elmentem egy féléves rehabilitációra. El szerettem volna vonulni a világtól, sőt még egy mentálhigiéné́s másoddiplomá́t is szereztem – magyarázza Nóci, aki ma már büszkén áll az emberek elé, s tele energiával, tapasztalattal a háta mögött segíti az eltévelyedett lelkeket.

„Ha elakadtál, de mégsem találod a kiutat, akkor keress bátran, segítek! Mentálhigiénés szakemberként, de sokkal in­kább saját életemen át lepárlott tapasztalati tudással, néha meg ≫látással≪ vértezve leszek segítőd, hogy saját válaszaidat meglelhesd, s lehess végre Egész(séges), Szabad Önmagad!” – olvasható az egykori televíziós Facebook-oldalán a bejegyzés, amelyről Nócit is szerettük volna megkérdezni, ám ő nem akart a témában nyilatkozni.